Ergin Ataman domino etkisi başlattı! Cedi geldi yıldız isim gidiyor...

07.09.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 15:58

EuroLeague şampiyonu Panathinaikos BC'nin milli yıldız Cedi Osman transferinde sona gelmesi üzerine, takımdan önemli bir yıldızın da yeni adresi belli oluyor.

Ergin Ataman domino etkisi başlattı! Cedi geldi yıldız isim gidiyor...

AJANSSPOR-HABER

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı son Türk Hava Yolları EuroLeague şampiyonu Panathinaikos BC, bugün flaş bir transferi duyurdu.

Cedi Osman ve Ergin Ataman EuroLeague'de birleşti

Yunan ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos bugün Instagram hesabı üzerinden attığı hikayede NBA'den ayrılan milli yıldız Cedi Osman'la sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Ergin Ataman'dan Real Madrid'e transfer çalımı

Geçtiğimiz günlerde Real Madrid ile anlaşma aşamasına gelen 29 yaşındaki forvet, bunun üzerinden geçen kısa süre içerisinde Panathinaikos BC ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı: Cedi Osman'ın transfer olduğu takım belli oldu
Habere Git

Panathinaikos'un yıldızı Real Madrid'e gidiyor

Cedi Osman transferinin ardından Panathinaikos BC'nin 28 yaşındaki İspanyol forveti Juancho Hernangomez'in de Real Madrid'in yolunu tutması bekleniyor.

Ergin Ataman milli yıldızları topluyor

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos BC, Cedi Osman öncesi yine NBA'de forma giyen milli pivot Ömer Faruk Yurtseven'le 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Panathinaikos'ta bekleneni veremedi

Geçen sezon başında Yunan ekibi ile 2 yıl 4.5 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan İspanyol yıldız ilk sezonunda bekleneni veremedi. EuroLeague'de 31 maça çıkan Hernangomez; 4.3 sayı, 3.5 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'ı yıkmak için "Süper Takım" kurdular!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler