Ergin Ataman: Garip bir maç oldu

30.04.2021 - 01:20 | Son Güncellenme: 30.04.2021 - 01:23

EuroLeague’de Real Madrid’e karşı yine son bölümüne önde girdiği karşılaşmayı kaybederek Final-Four şansını 5. maça bırakan Anadolu Efes’in başantrenörü Ergin Ataman mücadeleyi değerlendirdi.

Ergin Ataman: Garip bir maç oldu

AJANSSPOR-HABER

 

Anadolu Efes, EuroLeague çeyrek final play-off serisi 4. maçında Real Madrid’e 82-76 yenildi. Böylece gözler Final-Four’a kalacak takımı belirleyecek İstanbul’daki son karşılaşmaya çevrildi.

Ataman: 6. ve 7. oyuncuyu bulamadık

İspanya’daki mücadelenin ardından konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, “Garip bir maç oldu. İlk 5-6 dakikada 17-0 geride başladık. Sonra maçın gidişatını değiştirdik ve son 5 dakikaya kadar kontrol ettik. Bu akşam 4-5 oyuncumuz dışında bize katkı verecek altıncı veya yedinci oyuncuyu bulamadık” dedi.

'Serinin finali İstanbul'da'

Yorgunluk sebebiyle karşılaşmanın sonunu getiremediklerini vurgulayan lacivert-beyazlıların çalıştırıcısı, “Maçın ilk bölümünü değiştirmek için büyük bir çaba ortaya koyan oyuncularımız yoruldu ve son 5dakikada kaybettik. Real Madrid'in kazandığı ilk maçta olduğu gibi rakibimiz yine pes etmedi. Seri 2-2. Zorlu bir seri oluyor. Serinin finalini İstanbul'da oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler