Ergin Ataman: "Güvenimiz yerine geldi"

26.01.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 21:40

THY EuroLeague'de Kızılyıldız'ı normal sezonun 22. maçında 86-72 yenen Anadolu Efes'te Baş Antrenör Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında konuştu. Ataman, geçen hafta kaybedilen Zenit maçı ile bu maç arasındaki başlangıç farkının önemine dikkat çekti.

Ergin Ataman: "Güvenimiz yerine geldi"

THY EuroLeague'de Anadolu Efes, sahasında konuk ettiği Kızılylıdız'ı 86-72 yenerek bu sezonki 12. galibiyetini aldı. 

Karşılaşma sonrasında Lacivert Beyazlılar'ın baş antrenörü Ergin Ataman, alınan galibiyette maça başlangıçlarının önemini vurguladı. 

"Oyuna çok agresif başladık." diyen Ataman, "Bütün hafta boyunca Zenit St. Petersburg maçını konuştuk, orada oyunun başında çok kötü oynamıştık. Bugün tamamen farklıydık. Savunmada çok iyi başladık, hücumda da üç haftalık sakatlıktan dönen Simon'u iyi kullandık. Zenit St. Petersburg maçında tek antrenmanla sahaya çıkabilmişti, bugün hem skorda hem de asist konusunda bize katkı verdi. Moerman ve Beaubois ile rahat atışlar bulduk. Maça böyle başlayınca, güvenimiz yerine geldi. 35 dakika boyunca çok iyi oynadık. Benchten gelen oyuncularımız da çok iyi katkı verdik. Larkin bugün kenarda başladı ama maçın en skoreri oldu. Herkes takıma katkı verdi. Son beş dakikada belki oyundan biraz düştük ama bizim için çok iyi bir galibiyetti." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler