Panathinaikos BC İle Anlaşan Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman Atina'ya Gitti

08.05.2023 - 16:54 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 17:29

EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos BC ile önümüzdeki yıllar için anlaşma sağlayan Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, Atina'daki kulüp binasını ziyaret etti.

Panathinaikos BC İle Anlaşan Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman Atina'ya Gitti

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in sezon sonu sözleşmesi bitecek baş antrenörü Ergin Ataman, Yunan devi Panathinaikos BC ile 2 yıllık bir anlaşma sağlamıştı. Başarılı koç önümüzdeki sezon için harekete şimdiden geçti.

Koç'tan Atina'ya ziyaret

Gazzetta.gr'den Giorgos Kouvaris'in haberine göre Ergin Ataman bu hafta Panathinaikos'un Atina'daki kulüp binasına ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Başarılı koçun burada Genel Menajer Sani Becirovic, İletişim Direktörü Dimitris Kontos ve Başkan Dimitris Giannakopoulos ile bir toplantı yaptı.

Konu transfer

Bu toplantıda tarafların önümüzdeki sezonun kadro yapılanması üzerine fikir alışverişi yaptığı tahmin ediliyor. Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos geçtiğimiz günü yayınladığı açıklamada takımı güçlendireceklerini belirtmişti.

İlgini Çekebilir
Başkan'ın Ataman'a inancı tam!
Habere Git

Eski günlere dönmek istiyorlar

Dimitris Giannakopoulos aynı açıklamada takımı Avrupa basketbolunda önde geldikleri eski günlerine döndürmek istediğini ifade etti. Yunan ekibi EuroLeague'de son 3 sezonda play-off'larda yer almayı başaramdı.

Bu sezon büyük hayal kırıklığı yarattı

Bu sezon EuroLeauge'de 34 maçta yalnızca 11 galibiyet alabilen Panathinaikos BC, EuroLeague'den gelen iki maç silme cezasının ardından 17. sıraya kadar geriledi.

Senin için hazırladığımız haberler