Ergin Ataman ile polemik yarattı! Takımdan ayrılıyor...

17.05.2024 - 12:33 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 12:50

EuroLeague'de Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibinde sezon sonunda takımdan ayrılacak ilk oyuncu belli oldu. İşte detaylar...

Ergin Ataman ile polemik yarattı! Takımdan ayrılıyor...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in Yunan ekibi Panathinaikos BC'de sezon sonu takıma veda edecek ilk isim netleşti. İşte o isim...

Panathinaikos'ta ilk ayrılık...

İtalyan gazeteci Matteo Andreani'nin haberine göre Panathinaikos'un 28 yaşındaki Arjantinli guardı Luca Vildoza sezon sonunda eski takımı Kızılyıldız'a dönecek.

Ergin Ataman ile arasında ipler gerilmişti

Panathinaikos'un Yunanistan Ligi'nde Kolossos Rodu deplasmanında kazandığı maçın ardından Luca Vildoza'nın performansını eleştiren Ergin Ataman "Luca Vildoza gibi isimleri şikayet etmek istiyorum. Bugün 7’de 1 attı. Kimse tatil için burada değil, herkes gösterdiği performansla değerlendiriliyor. Luca Vildoza gibi oyuncular 7’de 1 ile oynayamaz. O zaman EuroLeague’de oynayamadığınızda şikayet etmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman, Galatasaray'a dönme şartını açıkladı!
Habere Git

NBA Koçu Ergin Ataman ile polemiğe girdi

Ataman'ın bu açıklamalarından sonra NBA'de Minnesota Timberwolves'ta asistan koçluk yapan ve aynı zamanda Arjantin Milli Takımı'nı çalıştıran Pablo Prigioni, "Ergin Ataman oyuncularını medya önünde suçlamak yerine onlara saygı göstermeli ve oynamalarına yardımcı olmalı" ifadeleri ile oyuncusuna yönelik söylemlere tepki göstermişti.

Ergin Ataman transfer etmedi

Panathinaikos yönetimi henüz Ergin Ataman takımın başına gelmeden önce geçtiğimiz sezon içerisinde Luca Vildoza ile sözlü bir anlaşmaya imza atmıştı.

Performansı ile sınıfta kaldı

Bu sezon Ergin Ataman'ın EuroLeague'de 27 maçta süre verdiği Vildoza bunların sadece 5 tanesinde ilk beş başlarken; 5.8 sayı, 1.5 ribaunt, 1.5 asist ortalamaları ile vasatı aşamadı.

İlgini Çekebilir
"Her şeyi Ergin Ataman sayesinde yaptım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler