Ergin Ataman ile problem yaşadı! Ezeli rakibe imza atıyor

Burak Alaca
01.07.2024 - 18:36 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 18:59

EuroLeague'de Panathinaikos BC forması giyen Arjantinli guard Luca Vildoza sansasyonel bir transfere imza atmak üzere. İşte detaylar...

Ergin Ataman ile problem yaşadı! Ezeli rakibe imza atıyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Yunan ekibi Panathinaikos BC'de yıldız bir ismin ayrılığı gündemde.

Panathinaikos'lu yıldız ezeli rakibe transfer oluyor

Gazzetta Greece'in haberine göre Panathinaikos BC'nin Arjantinli guardı Luca Vildoza, Olympiakos ile sözleşme imzalamak üzere.

Ergin Ataman ile polemik yarattı

Sezon içinde Yunanistan Ligi'nde oynanan bir maçın ardından Koç Ergin Ataman'ın basın toplantısında tepki gösterdiği Arjantinli oyuncuya, milli takım koçu Pablo Prigioni sahip çıktı. Olayların ardından Ataman-Prigioni ikilisi medya üzerinden atışmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe istedi, Ergin Ataman anlaştı!
Habere Git

Ataman transfer etmemişti kadroda rol vermedi

Panathinaikos yönetiminin Ergin Ataman ile anlaşmadan önce imza attırdığı 29 yaşındaki Luca Vildoza, koçun planları arasında kendisine önemli bir rol alamamıştı.

Ergin Ataman yönetiminde çok fazla süre alamadı

Bu sezon EuroLeague'de yeşil forma ile 28 maça çıkan Luca Vildoza; maç başı 14.56 dakika, 5.7 sayı, 1.5 asist, 1.5 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Geçen sezona damga vuran transfer şampiyonluğu getirmişti!

EuroLeague'de geçen yaza Olympiakos kaptanı Kostas Sloukas'ın Panathinaikos'a imzası damga vurmuştu. 34 yaşındaki Yunan guard yeni takımı ile ilk sezonunda EuroLeague şampiyonluğu elde ederken, Final Four'un en değerli oyuncusu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler