Anadolu Efes - Olimpia Milano maçı kapalı gişe oynanacak!

Feride Kara
22.04.2022 - 16:52 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 17:06

THY EuroLeague play-off serisinin üçüncü maçında Salı günü Olimpia Milano'yu ağırlayacak Anadolu Efes karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağını açıkladı.

Anadolu Efes - Olimpia Milano maçı kapalı gişe oynanacak!

Dün akşam oynanan THY EuroLeague play-off serisinin ikinci maçında Armani Exchange Milan Anadolu Efes'i 73-66 mağlup etti. İlk maçı Anadolu Efes 64-48 kazanmıştı.Serinin üçüncü ve dördüncü maçları İstanbul'da oynanacak.

Maç biletleri bir gecede tükendi

Anadolu Efes üçüncü ve dördüncü maçları evinde oynarken dördüncü maçın biletlerinin tükendiğini twitter adresinden açıkladı. Anadolu Efes "Olimpia Milano ile oynayacağımız Playoff 4. maçın biletleri satışa çıktığı gecede tükenmiştir. Sinan Erdem'in uğultusunu şimdiden duymaya başladık! Desteğin için teşekkürler Anadolu Efesli." 

Bilet satışı yapılmayacak

Anadolu Efes bir paylaşım daha yaptı "28 Nisan Perşembe akşamı oynayacağımız AX Armani Exchange Milano karşılaşmasında Sinan Erdem Spor Salonu gişelerinde maç bileti satışı yapılmayacaktır. Yoğun ilgileri için basketbolseverlere bir kez daha teşekkürler!" 

İstanbul'da bu atmosferin 3 katını görecekler

Dün gece oynanan Olimpia Milano maçının ardından Ergin Ataman "İstanbul'da bu atmosferin üç katını görecekler demişti" Ataman "Çok iyi bir atmosferdi. Onlar şimdi İstanbul atmosferini görecekler. Biz bundan daha fazlasını yapacağız. Son 2 dakikaya kadar çok iyi maç çıkardık. Çok hata da yaptık bu doğru, tebrik ediyorum. Çok güzel atmosfer ama İstanbul'da bu atmosferin 3 katını görecekler." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler