Ergin Ataman kendi oyuncusunu Avrupa Ligi'nin en iyisi ilan etti

28.10.2024 - 11:15 | Son Güncellenme: 28.10.2024 - 11:28

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Olympiakos'u mağlup ettikleri Yunan derbisinin ardından yaptığı açıklamada yıldız oyuncusunu THY Avrupa Ligi'nin en iyi oyuncusu ilan etti. İşte detaylar...

Ergin Ataman kendi oyuncusunu Avrupa Ligi'nin en iyisi ilan etti

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Ligi’nde Olympiakos'u deplasmanında 78-71 yenerek 4’te 4 yaptı.

"Şampiyonluk yolunda öne geçmek için önemli bir galibiyet"

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda yendikten sonra Yunanistan derbisinde Olympiakos'u da devirmeyi başaran Ergin Ataman karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ezeli rakipleri karşısında mükemmel bir basketbol oynadıklarını belirterek, "Bu atmosferde mükemmel basketbol oynadık. EuroLeague’de deplasmanda büyük bir galibiyetten geldik. Şimdi ise Yunanistan Ligi’nde sezon boyunca liderlik için mücadele edeceğimiz rakibimiz Olympiakos’u deplasmanda yenmek önemliydi. Şampiyonluk yolunda öne geçmek için önemli bir galibiyet." dedi.

"Bence şu anda EuroLeague’in en iyi oyuncusu"

Üç kısalı düzenlerinin maç boyunca iyi işlediğini kaydeden başarılı çalıştırıcı, "Bunu Fenerbahçe‘ye karşı kullanmıştık ve bu akşam da deneme fikri oradan geldi. Kendrick Nunn olağanüstü bir skorler. İlk adımı etkileyici, bunu rakibini geçmek için kullanıyor. Çok iyi şut atıyor ve savunmada da katkı veriyor. Harika bir oyuncu. Bu gece harika bir iş çıkardı, bence şu anda EuroLeague’in en iyi oyuncusu.”

Senin için hazırladığımız haberler