"Ergin Ataman nasıl yapıyor bilmiyorum ama..."

Cem Ergün
09.05.2024 - 19:05 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 19:21

Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, kulübü 12 yıl aradan sonra EuroLeague'de Final-Four'a taşımayı başardı. Ataman'ın oyuncusu Marius Grigonis, başarılı koç hakkında konuştu.

"Ergin Ataman nasıl yapıyor bilmiyorum ama..."

AJANSSPOR HABER

Ergin Ataman liderliğindeki Panathinaikos, EuroLeague Play-Off turunda Maccabi Tel Aviv engelini geçerek, 12 yıl aradan sonra ismini Final-Four'a yazdırmayı başardı. 

Adını Final-Four'a yazdırdı

Normal sezonu 23 galibiyet ve 11 mağlubiyetle birlikte 2'nci sırada tamamlayan Yunan ekibi, 7'nci sıradaki Maccabi Tel-Aviv ile Play-Off'ta karşı karşıya geldi. Seride ev sahini avantajını elinde tutan Panathinaikos, 5 maç sonunda 3-2'lik sonuçla Final-Four'a yükselmeyi bildi.

Fenerbahçe Beko ile eşleşti

12 yıl sonra Final-Four'a yükselen Ergin Ataman liderliğindeki Panathinaikos, Berlin'deki finallerde temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek.

EuroLeague Final-Four'u 24-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Mercedes-Benz Arena'da düzenlenecek. Panathinaikos BC ve Fenerbahçe Beko'yu karşı karşıya getirecek mücadele 24 Mayıs Cuma günü saat 19:00'da oynanacak.

"Ergin Ataman Bir Auradan Oluşuyor"

Panathinaikos'un, Maccabi Tel-Aviv'i mağlup ettiği son maçın ardından Eurohoops'a açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki başarılı basketbolcu Marius Grigonis, koç Ergin Ataman'dan övgüyle bahsetti. Grigonis, "Bence koç, bir çeşit auradan oluşuyor veya böyle her şeyi görebilen bir göz gibi.

Nasıl yapıyor bilmiyorum ama çok özgüvenli, işler iyi gitmediğinde bile. Çok mutlu ve bizle de bu enerjiyi paylaşıyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler