Ergin Ataman: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

02.05.2019 - 00:46 | Son Güncellenme: 02.05.2019 - 00:46

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off'unda İspanya ekibi Barcelona Lassa'yı 80-71 yenerek seride durumu 3-2 yaptı ve Dörtlü Final'e yükseldi. Maç sonu Ergin Atman yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ataman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Maçın başında söyledim. Kazanmamız gerekiyordu. Buradaki herkes için kazanmamız gerekiyordu. Tüm Türk vatandaşları için kazanmamız gerekiyordu. herkesin kalbi bizimle beraberdi biliyorum. Barcelona'da hiç vazgeçmedi onlara da tebrikler. Gurur duyuyorum oyuncularımla. Her dakika savaştık. Final Four'da ne olacak göreceğiz. Fenerbahçe Avrupa'nın en büyük takımı ve Avrupa'nın en büyük koçu Obradovic'e sahipler. Umarım tüm Türk taraftarlar bu yarı finali kutlar."

Çok heyecanlıyım. Hakikaten mütiş bir sezon geçirdik. Her saniyesi müthiş geçti. Her top için savaşan bir Anadolu Efes takımı Avrupa basketboluyla buluştu. Maçtan önce bir tweet atmıştım. Biz bunu hak etmiştik. Barcelona da çok iyi mücadele ettik fakat biz daha iyiydik. Çok mutluyum. Bizi buraya desteklemeye gelen 17 bin kişiye teşekkür ederim.

Öncelikli hedefimiz Play-Off'a kalmaktı. Geçen sezon Eurolig'in sonuncusuydu Anadolu Efes. Bu sezon büyük bir başarı kazandık. Şimdi biraz dinlenmemiz lazım. Yarı finalde karşımızda Avrupa'nın son 5 yıldaki en başarılı takımı var. Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığımız 3 maçı kazandık, 3 maçı kaybettik. O maçı da kim iyi oynarsa o kazanacak. Ben buradan Fenerbahçe Beko basketbol takımını ve meslektaşım Obradovic'i tebrik ediyorum. Umarım iyi oynayanın kazandığı bir Eurolig olur.

Senin için hazırladığımız haberler