Ergin Ataman: Şimdi şampiyonluk zamanı

24.05.2021 - 16:43 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 16:45

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, EuroLeague Final-Four’u öncesi açıklamalarda bulunarak takımına duyduğu güveni dile getirdi.

Ergin Ataman: Şimdi şampiyonluk zamanı

AJANSSPOR-HABER

Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, EuroLeague’de son 3 yılın en başarılı takımı olduklarını belirtti. Bu hafta oynanacak Final-Four öncesi organizasyonun internet sigtesine konuşan Ataman, “Sahada takımlar arasında büyük bir mücadele vardı. Üç takımın durumu son maçta belli oldu. Dörtlü Final de çok çekişmeli geçecek ama biz kazanmak istiyoruz" dedi. 

'2019'da sürpriz takımdık, şimdi favoriyiz'

2019 yılındaki Dörtlü Final'e göre daha tecrübeli olduklarını vurgulayan Anadolu Efes Başantrenörü, "O zaman herkes sürpriz takım olduğumuzu düşünüyordu çünkü bir yıl önce ligi son sırada bitirmiştik. Bu sene bizim için her şey farklı. Birbirimize inanıyoruz ve şampiyonluğu kazanmak için Dörtlü Final'e gideceğiz" yorumunda bulundu.

Ergin Ataman: Şampiyonluğa inanıyoruz

Yarı finaldeki rakipleri CSKA Moskova'ya saygı değinen Ergin Ataman şunları söyledi: “CSKA ile zor bir maça çıkacağız. Ancak şampiyonluğa inanıyoruz. Bu kulübün artık bir unvanı hak ettiğini düşünüyorum. 

Şimdi şampiyonluk zamanı. Umarım bu yıl onlara bu unvanı verme şansım olur. Benim için de bu basketbol hayatımın en güzel anı olurdu." 

EuroLeague Final-Four'unda hangi takımlar var?

THY EuroLeague Dörtlü Finali, 28-30 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek. Turnuvada Anadolu Efes ve CSKA Moskova’nın dışında Barcelona ile Olimpia Milano mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler