Ergin Ataman takımına güveniyor: "Seriyi OAKA'ya getireceğiz!"

İsa Kethüda
02.05.2024 - 12:14 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 12:26

Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos AKTOR'da başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Playtika Tel Aviv maçı öncesi açıklamalar yaptı... İşte detaylar.

Ergin Ataman takımına güveniyor: "Seriyi OAKA'ya getireceğiz!"

AJANSSPOR-HABER

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finali 4. maçında İsrail temsilcisi Maccabi Playtika Tel Aviv ile karşılaşacak Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR'da başantrenör Ergin Ataman karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

"Son maçı kazanmayı hak etmedik"

Yunan basınına konuşan Ataman, "Wade Baldwin çok iyi bir oyuncu ancak biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Oynaması onlar için olumlu olacaktır. İlk iki maçta iyi basketbol oynadık. OAKA'daki 1. maçı son dakikalarda kaybettik. 2. maçı net bir şekilde kazandık. 3. maçta ise Maccabi ilk kez bizden iyi oynadı. Bu maçı kazanmayı hak etmedik. Ama yine de kazanmak bizim elimizdeydi. 

"Takımıma güveniyorum"

Ancak her şey ters gitti. Bazen topun şansına ihtiyacınız olur. Son maçta Maccabi kazanmayı hak etti. Takımıma güveniyorum. Tüm sezon boyunca harika bir karakter gösterdi. Elbette, seride şu ana kadar yıl boyunca gösterdikleri performansını gösteremeyen bazı oyunculardan daha fazlasını bekliyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'e rakip çıktı! Sürpriz başkan adayı...
Habere Git

"Final Four'a kalmak için Maccabi'yi yenmemiz gerekiyor"

Final Four'a kalmak istediklerini söyleyen Ataman, "Ne olursa olsun 3 maç kazanmalıyız. Final Four'a kalmak için Maccabi'yi yenmemiz gerekiyor. 3. maçta yenildik ama kazanma şansımızı kullanacağımız iki maç kaldı. 

"Seriyi OAKA'ya getirebileceğimizden %100 eminim"

Şu anda Real Madrid dışındaki tüm takımların serilerinde her şey olabilir. Bu bizim hayatımız. Oyunumuzu oynayacağız. Daha iyi olacağımızı umuyorum. Kazanıp seriyi OAKA'ya getirebileceğimizden %100 eminim" şeklinde konuştu.

Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos 4. maçı ne zaman, saat kaçta?

Maccabi Tel Aviv ile Panathinaikos arasındaki EuroLeague play-off 4'üncü maçı 2 Mayıs Perşembe günü, saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşma EXXEN, S Sport ve S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Muhammed Cham gelişmesi! Olumlu rapor verildi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler