Panathinaikos'lu Ergin Ataman ve Anadolu Efes karşı karşıya geliyor...

Burak Alaca
19.07.2024 - 15:22 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 15:31

Ergin Ataman'lı Panathinaikos'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Pavlos Giannakopoulos Turnuvası’nda Anadolu Efes'te mücadele edecek. İşte detaylar ...

Panathinaikos'lu Ergin Ataman ve Anadolu Efes karşı karşıya geliyor...

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos ev sahipliğinde, Pavlos Giannakopoulos Turnuvası düzenleniyor. Turnuvada EuroLeague ekiplerinden takımlar karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Anadolu Efes'te turnuvada sahne alacak.

Turnuvada Partizan ve Maccabi yer alacak

Panathinaikos‘un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Pavlos Giannakopoulos Turnuvası’nda Anadolu Efes ve Panathinaikos ile birlikte Sırp ekip Partizan ve İsrailli ekip Maccabi Tel Aviv yer alıyor.

Turnuva Obra-Ataman mücadelesiyle başlayacak

Turnuva, 21 Eylül’de Panathinaikos ile Partizan arasında oynanacak maçla başlayacağı duyuruldu. Diğer maç ise Anadolu Efes ve Maccabi Tel Aviv arasında yapılacak.

2500 yıllık statta oynanacak

Pavlos Giannakopoulos Turnuvası, 2500 yıllık tarihi Kallimarmaro Stadı’nda oynanacak. Programa göre 21 Eylül’de Panathinaikos ile Partizan karşılaşacak, 1896’da ilk Modern Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapan 50 bin kişilik stadyumda gerçekleştirilecek. Bu stadyum, 1896'da düzenlenen ilk modern Olimpiyatlar'a ev sahipliği yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler