Ergin Ataman ve Fenerbahçe'ye transferde NBA'den rakip!

14.08.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 21:47

Adı son zamanlarda Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC ve temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile anılan milli yıldız Ömer Faruk Yurtseven'e NBA'den talip çıktı.

Ergin Ataman ve Fenerbahçe'ye transferde NBA'den rakip!

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Ergin Ataman'ın çalıştırdığı son şampiyonluk Panathinaikos BC'nin transferde yolları kesişti.

Milli yıldızın transferi için Fenerbahçe ve Panathinaikos karşı karşıya!

Panathinaikos BC Koçu Ergin Ataman, geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamalarda NBA ekibi Utah Jazz'den ayrılan Ömer Faruk Yurtseven ile ilgilendiklerini açıklamıştı. Milli yıldız, temsilcimiz Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alıyor.

NBA ekibi milli yıldızı radarına aldı!

NBA'in Doğu Konferansı ekibi New York Knikcs, Ömer Faruk Yurtseven'i radarına aldı. Geçtiğimiz sezon play-off'lara yarı final etabında veda eden Knicks'in, 2.11'lik pivot için girişimde bulunması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon öncesi hazırlık programı belli oldu
Habere Git

NBA hocası milli yıldızı özel olarak istiyor

Knicks'te Koç Tom Thibodeau, milli oyuncumuzun transferi ile takımdan ayırlan ve Oklahoma City Thunder ile 3 yıl 87 milyon dolar sözleşme imzalayan Isaiah Hartenstein'ın yerini doldurmak istiyor.

Yaz aylarında kesenin ağzını açtılar

Yaz döneminde OG Anunoby ve Jalen Brunson'ın kontratlarını yüklü bir biçimde yenileyen Knicks, 26 yaşındaki pivota minimum kontrat vererek bütçesel olarak rahatlamak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler