Ergin Ataman ve öğrencileri kupa için Real Madrid karşısında!

Burak Alaca
26.05.2024 - 12:22 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 12:38

EuroLeague finalinde bu akşam Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC, Real Madrid ile kozlarını paylaşacak. İşte detaylar...

Ergin Ataman ve öğrencileri kupa için Real Madrid karşısında!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague finalinde bu akşam son şampiyon Real Madrid ve Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC karşı karşıya gelecek.

Panathinaikos yarı finalde temsilcimizi saf dışı bıraktı

Yarı finalde temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelen Panathinaikos BC karşılaşmadan 73-57 galip ayrılarak adını finale yazdırmayı başarmıştı.

Real Madrid üst üste 3. kez finalde!

2022 finalide temsilcimiz Anadolu Efes'e mağlup olan Real Madrid, geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştığı Final Four'da bu sezon Olympiakos'u eleyerek 3. kez üst üste finale çıkma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe üçüncülük için sahaya çıkıyor!
Habere Git

Ataman 3. EuroLeague kupası için sahaya çıkıyor

A Milli Basketbol Takımımızla eş zamanlı olarak Panathinaikos'u çalıştıran Ergin Ataman bugün takımını zafere taşıması halinde üçüncü EuroLeague şampiyonluğunu kazanmış olacak. Ataman daha önce 2021 ve 2022'de Anadolu Efes ile kupaya uzanmıştı.

Real Madrid-Panathinaikos BC maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye saati ile 22.00'da başlayacak maç S Sport ve S Sport Plus ekranlarından ücretsiz bir şekilde izleyiciler ile buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler