Ergin Ataman yeni Pleiss'ı Fenerbahçe'de buldu! Transfer hedefi...

16.06.2024 - 22:01 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 22:51

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı EuroLeague şampiyonu Panathinaikos BC, Fenerbahçe Beko forması giyen yıldız oyuncuyu radarına aldı. İşte detaylar...

Ergin Ataman yeni Pleiss'ı Fenerbahçe'de buldu! Transfer hedefi...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathianikos BC sürpriz bir transfer üzerinde yoğunlaştı.

Ergin Ataman'ın transferde gözü Fenerbahçe'de

Yunan gazeteci Sotiris Vetakis'in haberine göre Panathinaikos BC, Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Yunan pivotu Georgios Papagannis'i transfer etmek istiyor.

Ergin Ataman'ın Efes'teki yıldızını anımsatıyor

2.21'lik Papagiannis şutör özellikleri ile Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'te 5 yıl boyunca takımında kullandığı aynı boydaki Alman pivot Tibor Pleiss'ı andırıyor.

Fenerbahçe Panathinaikos'tan almıştı

Yıldız oyuncu sezon başında Panathinaikos BC'den ayrılarak Fenerbahçe ile 1.7 milyon dolardan 2 yıllık bir anlaşmaya imza atmıştı.

Panathinaikos Başkanından Fenerbahçeli yıldıza sitem!

Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos geçtiğimiz yaz Papagiannis'in ayrılığının ardından "Bu hayatta başıma daha fazla ne gelebilir gerçekten bilmiyorum, olabilecek her şeyi gördüğümü düşünüyorum. George Papagiannis’in ailesi, 15 yaşındayken Papagiannis’i benim evime getirdiler. Bana ‘Sayın başkan, oğlumuzu size emanet ediyoruz. Lütfen bizim için onunla en iyi şekilde ilgilenin’ dediler. Dürüst olmam gerekirse Panathinaikos tarihinde kulüp olarak bu kadar ilgi gösterdiğimiz başka bir oyuncu daha olmamıştır. Papagiannis’in sözleşmesini Nisan ayından beri uzatmaya çalışıyoruz, kötü bir sezon geçiriyor olsa bile ona ilk olarak 2 yıl, 1.3 milyon euro değerinde bir kontrat teklif ettik. Hepimiz Papagiannis’i çok seviyorduk ve bu yüzden takımda tutmak istiyorduk. Buna karşın George, bizden 2 yıl için 1.7 milyon euro istedi. Ben de ‘tamam’ dedim ve kabul ettim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile bekleneni veremedi

Sarı Lacivertli forma ile EuroLeague'de 38 maça çıkan Papagiannis; 5.7 sayı, 3.1 ribaunt, 0.8 asist ortalamaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler