Vasilije Micic, Anadolu Efes'te kalabilir! Anlaşma sağlayamadı...

03.07.2022 - 10:34 | Son Güncellenme: 03.07.2022 - 12:23

NBA'e gitme ihtimali bulunan Anadolu Efes'in yıldızı Vasilije Micic, Oklahoma City Thunder ile anlaşmaya varamıyor. Sırp oyuncunun Efes'te kalma ihtimali artıyor.

Vasilije Micic, Anadolu Efes'te kalabilir! Anlaşma sağlayamadı...

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes formasıyla üst üse 2. EuroLeague zaferini elde eden Sırp süper yıldız Vasilije Micic, Avrupa’nın en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Arka arkaya 2. kez EuroLeafue Final Four’unun en değerli oyuncusu seçilen Micic’in NBA’e gitme ihtimali de bir süredir dillendiriliyor.

Micic, Thunder'dan takasını istiyor

NBA hakları halihazırda Oklahoma City Thunder‘da bulunan Sırp basketbolcu, Thunder‘ın oyun kurucu rotasyonundaki bolluk nedeniyle farklı bir takımın formasını giymek istiyor.

Thunder takasa yanaşmıyor

Eurohoops'ta yer alan habere göre; Denver Nuggets, Atlanta Hawks, Chicago Bulls ve Milwaukee Bucks gibi ekiplerden Vasilije Micic'e yönelik bir ilgi olsa da Oklahoma City Thunder, oyuncunun haklarını kolay kolay elden çıkarmaya niyetli değil. Vasilije Micic ve temsilcileri, Oklahoma City Thunder’ın Micic’i başka bir takıma takas etmesini istiyorlar. Yine de Oklahoma ekibi, Sırp yıldızı NBA için değerli bir oyuncu olarak gördüğünden dolayı takas karşılığında değerli parçalar elde etmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Furkan Korkmaz açıkladı: "Ergin Ataman NBA'e giderse..."
Habere Git

Anadolu Efes'te kalabilir

Oklahoma City Thunder'ın bu tavrı, Vasilije Micic'in NBA’e gitmesinin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor. Anadolu Efes, bu sürecin kendi lehlerine yönelik sonuçlanarak Micic'in takımda kalmasını umuyor. Geçtiğimiz yaz Vasilije Micic, Anadolu Efes ile 3 yıllık -NBA çıkış maddesi de içeren- bir sözleşmeye imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler