Ergin Ataman'a yeni sözleşme: 5 EuroLeague şampiyonluğu iddiası

Cem Ergün
17.07.2024 - 14:06 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 14:19

Panathinaikos, Yunanistan Ligi ve Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Türk koç Ergin Ataman'ın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Detaylar...

Ergin Ataman'a yeni sözleşme: 5 EuroLeague şampiyonluğu iddiası

AJANSSPOR HABER

Yunan ekibi Panathinaikos'un başkanı Dimitris Giannakopoulos, takımın Türk başantrenörü Ergin Ataman'ın sözleşmesinin uzatılacağını açıkladı.

Ergin Ataman 4 sezon daha Panathinaikos'ta

Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Ergin Ataman'ın 4 sezon daha Yeşil-Beyazlı kulüpte kalacağını resmen duyurdu.

Ergin Ataman'ın mevcut kontratı 2025 yazında sona erecekti. Başarılı antrenör, yeni sözleşmeyle birlikte 2028-29 sezonunun sonuna dek Panathinakos'ta mücadele edecek.

"Üst üste beş EuroLeague şampiyonluğu"

Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, Ergin Ataman'ın yeni sözleşmesini şu sözlerle duyurdu: "Üst üste beş kez EuroLeague şampiyonu olup Real Madrid‘in önüne geçmeyi hedefliyorsanız ihtiyacınız olan oyuncuları kadronuza katmanızın yanı sıra ‘Maestro’yu’ bu beş yıllık süreç boyunca Atina’da tutmak zorundasınız."

Pana'yı 12 yıl sonra Avrupa'nın zirvesine taşıdı

Yunan ekibi, geçtiğimiz sezon Ergin Ataman liderliğinde 12 yıl aradan sonra Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluğa ulaştı. Bu şampiyonluk Ataman'ın da kariyerindeki üçüncü EuroLeague şampiyonluğu olarak kayıtlara geçti. Deneyimli koç, daha önce Anadolu Efes ile bu başarıyı iki kez tekrarlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler