Ergin Ataman'dan dev transfer! Milli yıldızla anlaşıldı

19.08.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 17:03

Ergin Ataman liderliğindeki Yunan ekibi Panathinaikos, dev transfere hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlıların milli basketbolcumuzla anlaştığı kaydedildi. Detaylar...

Ergin Ataman'dan dev transfer! Milli yıldızla anlaşıldı

AJANSSPOR - HABER

Türk başantrenör Ergin Ataman'ın liderliğinde rüya gibi bir sezonu tamamlayan Panathinaikos, hem EuroLeague hem de Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Panathinaikos, kadrosunu milli basketbolcumuzla güçlendirmeye hazırlanıyor. Yunanistan temsilcisinin prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

Pana, milli yıldızla anlaştı

Eurohoops'ta yer alan habere göre; Panathinaikos, son olarak NBA takımlarından Utah Jazz'ın formasını giyen milli basketbolcumuz Ömer Faruk Yurtseven'i kadrosuna katıyor. Çıkan haberde Ömer Faruk ile prensip anlaşmasının sağlandığı ifade edildi.

Süre istedi

Haber detayında, Ömer Faruk Yurtseven'in NBA'den gelecek olası teklifleri değerlendirmek istemesi sebebiyle birkaç gün daha süre istediği aktarıldı. 26 yaşındaki yıldız, istediği teklifleri alamadığı takdirde prensip anlaşmasına vardığı Panathinaikos ile Avrupa'ya adım atacak.

Ergin Ataman'dan Ömer Faruk Yurtseven açıklaması

Ergin Ataman, geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada Ömer Faruk Yurtseven'den şu sözlerle bahsetmişti: "Ömer Faruk Yurtseven NBA’den ayrıldı ve Avrupa takımlarıyla görüşüyor. Bize de teklif edildi. Ömer çok iyi ve beğendiğim bir oyuncu. Avrupa’da çok iyi iş yapacağını düşünüyorum."

Miami Heat ile NBA'e adım attı

2021 yılında Miami Heat formasıyla NBA'e adım atan Ömer Faruk Yurtseven, iki sezon boyunca Heat'in formasını giydi. Burada 65 maçta sahaya çıkan Ömer Faruk, maç başına 4.8 sayı ortalaması yakaladı.

Utah Jazz karnesi

Son sezonunda Utah Jazz formasını giyen 2.13 metre boyundaki pivot, 48 maçta parkeye çıktı ve 4.6 sayı ortalamasıyla mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler