Ergin Ataman'dan Fenerbahçe sözleri!

11.03.2018 - 11:32 | Son Güncellenme: 11.03.2018 - 11:32

Ergin Ataman, Fenerbahçe hakkında konuştu! Aanadulu Efes Başantrenörü Ataman, Euroleague şampiyonu olmak istediğini de vurguladı.

A Spor'da yayınlanan Yaşasın Hafta Sonu Programına konuk olan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Benim çok Fenerbahçeli dostum da var. 2009 ile 2018 yılları arasında geçen 9 senede benim çalıştırdığım 3 farklı takım şampiyon oldu. Bir de Ufuk hoca Karşıyaka ile şampiyon oldu. Onun dışında hep Fenerbahçe şampiyon oldu. Tabii ki o zaman bir rekabet oluşuyor. Ergin Ataman 9 yıl içinde 3 tane şampiyonluk kazanmış, 2 tane Avrupa Kupası kazanmış. Bu tabii ki bazı fanatik gruplara çok hoş gelmiyor. Ben de hırslı bir karakterim. Hakemle diyaloğa girerim, oyuncumla diyaloğa girerim, bazen sert girerim. Herkes yapıyor, Obradovic'in benden daha sert olduğunu düşünüyorum. Bu da doğal.

Molalarda oyuncularla yapılan konuşmalar, disiplini sağlamak için maç içindeki iletişimlere baktığınızda bizi sert ve gergin görürsünüz. Dışarıda öyle değiliz. Obradovic, Blatt dışarıda son derece neşeli, kibar. Şu anda bazı tatsızlıklar var ama geçmişte dışarıda oturduk, yemek yedik. Hepimizin insancıl ve mütevazı kişilikleri var. Ama o sahaya çıktığımız zaman gücümüzü göstermemiz lazım.

Ataman, "Fenerbahçe Doğuş'u çalıştırmayı düşünüyor musunuz? sorusuna ise, "Bu soru bana çok soruluyor. Artık cevap vermek istemiyorum. Öyle de desem farklı anlaşılıyor, böyle de desem farklı anlaşılıyor. Aynı soru bana Galatasaray için de soruluyor, ne zaman Galatasaray'a döneceksin diye. Şu anda Türkiye'nin en büyük basketbol kulübünün hocasıyım. Anadulu Efes 387 tane EuroLeague maçı oynamış. Türkiye'de böyle bir rakam yok hiçbir branşta. Efes bir marka. Ben de kendimi bir marka olarak görüyorum. Şu anda iki marka birleşmiş durumda. Benim kariyerimde bir kupa eksik. Acaba ben bu yatırımla, sezon sonu yapacağımız transferlerle Final-Four'da kaybettiğim bu kupayı evdeki müzeme koyar mıyım diye düşünüyorum" cevabını verdi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler