Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye derbi göndermesi!

24.09.2024 - 22:54 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 23:08

Panathiniakos BC'nin Galatasaray'ı mağlup ettiği maçın arından koç Ergin Ataman'dan Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisine bir gönderme geldi.

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye derbi göndermesi!

AJANSSPOR-HABER

Sinan Erdem'de oynanan hazırlık maçında Galatasaray, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC'ye 85-56 mağlup oldu.

Galatasaray'dan Ergin Ataman'a jest

Maç önünde daha önce takımı çalıştıran, 7123 numaralı Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyesi Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman’a üye numarasının yazılı olduğu Galatasaray formasını hediye edildi.

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye derbi göndermesi

Maç sonunda Galatasaray taraftarını selamlayan Ergin Ataman, geçtiğimiz hafta sonu sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya atıfta bulundu.

Galatasaray ile şampiyonluklar kazandı

2012-2017 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran 58 yaşındaki koç, kulübe Basketbol Süper Ligi ve BKT EuroCup şampiyonluğu kazandırmıştı.

Galatasaray'a başkan olarak dönmek istiyor

Panathinaikos ile eş zamanlı olarak Türk Milli Takımı'nı da çalıştıran Ergin Ataman, geçtiğimiz dönemde Galatasaray'a dönmesi durumunda antrenör değil kulüp başkanı olmak istediğini sık sık dile getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler