Anadolu Efes transferde Trey Thompkins'in peşinde

11.07.2022 - 10:18 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 08:15

Kadrosunda büyük bir değişime giden son Euroleague şampiyonu Anadolu Efes, Real Madrid'den ayrılan yıldız basketbolcuyu gündemine aldı. İşte detaylar...

Anadolu Efes transferde Trey Thompkins'in peşinde

Sezonu Euroleague şampiyonu olarak tamamlayan ve yeni sezon öncesi kadrosunda büyük bir rezivsyona giden Anadolu Efes; Krunoslav Simon, Filip Petrusev, Adrien Moerman, James Anderson ve Yiğitcan Saybir ile yollarını ayırırken, Will Clyburn, Amath M’Baye, Ante Zizic ve Egehan Arna'ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Trey Thompkins gündemde

2022-23 sezonunda da Euroleague şampiyonluğuna göz diken Ergin Ataman kadrosuna, Real Madrid'den ayrılan 32 yaşındaki ABD'li uzun forvet Trey Thompkins katabilir.

İlgini Çekebilir
Semih Erden, yeni takımına imzayı attı!
Habere Git

Transfere sıcak bakabilir

Geçtiğimiz günlerde tam yedi yıllık Real Madrid mecarasını sonlandıran tecrübeli uzun forvet oyuncusunun da kariyerine, üst üste iki sezondur Euroleague şampiyonu olan Anadolu Efes'te devam etmeye sıcak bakacağı ileri sürüldü. 

Real de 5 kupa kazandı

Real Madrid ile 4 lig ve bir Euroleague şampiyonluğu kazanan ABD'li oyuncu, geçtiğimiz sezon EuroLeague'de 13 karşılaşmada 5.7 sayı, 2.2 ribaund ve 0.6 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Georgia Koleji'nden mezun olan Thompkins, katıldığı 2011 NBA Seçmeleri'nde 2. tur, 37. sıradan Los Angeles Clippers tarafından draft edildi. 2014'te Clippers tarafından serbest bırakıldıktan sonra Rus ekibi BK Nijni Novgorod'a transfer olan yıldız basketbolcu 1 sezon sonra ise Real Madrid'e imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler