EuroLeague'deki Temsilcimiz Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman Ayrılık Sinyali Verdi

Burak Alaca
14.04.2023 - 23:07 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 23:26

EuroLeague'de Anadolu Efes'in Monaco'yu mağlup ettiği maçın ardından baş antrenör Ergin Ataman önemli açıklamalar yaptı ve ayrılık sinyali verdi.

EuroLeague'deki Temsilcimiz Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman Ayrılık Sinyali Verdi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 34. haftasında play-off iddiasını yitiren son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes evinde Fransız temsilcisi Monaco'yu 87-72 mağlup etti. Temsilcimizde baş antrenör Ergin Ataman maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

"Herkesten özür dilerim"

Bu sezonki başarısızlık için sorumluluğu üzerine alan başarılı koç "Üzgünüm. Anadolu Efes taraftarından, yönetiminden özür diliyorum. Şavaştık ama maalesef kaybettik. Benim hatam, herkesten özür dilerim." ifadelerini kullandı.

"Ufukta bir yolculuk gözüküyor"

Adı son zamanlarda sıklıkla ayrılık iddialarına karışan Ergin Ataman "Şu anda hassas bir dönem. Bugün buraya gelen taraftarlara sanki bir uğurlama gibi oldu ama bakacağız. Hepsine teşekkür ediyorum. Yüzde yüz bir şey söyleyemiyorum ama ufukta bir yolculuk gözüküyor diyebilirim." ifadeleriyle söylentileri güçlendirdi.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman flaş iddiaları doğruladı!
Habere Git

"Herkesin bir değişikliğe ihtiyacı var gibi gözüküyor"

Her ne olursa olsun Anadolu Efes'in kendisi için bir aile olduğunu belirten Ataman "Ben, Anadolu Efes'te sadece antrenör olarak görev yapmadım. Burada 20 yılım geçti. Ayrılsam da Efes benim ailem. Şu an için net bir karar yok ama herkes için bir değişim ihtiyacı var gibi gözüküyor." dedi.

"Takdir edersiniz ki bana da belli teklifler var"

Görevden ayrılması halinde başka bir takımın başına geçme ihtimali hakkında başarılı koç "Anadolu Efes’ten ayrılırsam sadece milli takım antrenörlüğü yapmam. Üst üste 2 şampiyonluk kazanmış bir koç olarak takdir edersiniz ki bana da belli teklifler var." dedi.

"Umarım Fenerbahçe şampiyonluğa uzanır"

Bu sezon kendilerinin elenmesinin ardından tek Türk temsilcisi olarak Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını umduğunu belirten koç “EuroLeague’de biz 4 yıl boyunca bir Türk takımı olarak üstümüze düşeni yaptık. Ümit ederim ki bu sefer de Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşır ve Türk halkı onlarla mutlu olur.” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'dan Panathinaikos iddialarına ret!
Habere Git

Panathinaikos'ta teklif geldi

Geçtiğimiz hafta Ergin Ataman yaptığı açıklamada çıkan iddiaları doğruladı ve Panathinaikos'tan bir teklif aldığını açıkladı. Başarılı koç bir anlaşma olmadığını da ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler