Ergin Ataman'ın babası son yolculuğuna uğurlandı! Spor dünyasından isimler...
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, son yolculuğuna uğurlandı.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Ataman için Zincirlikuyu Camisi'nde cuma namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Ergin Ataman ile ailesi, cenaze namazından önce taziyeleri kabul etti.
Dursun Özbek ve Hasan Arat cenazedeydi
Cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan ile basketbol camiasından birçok isim katıldı.

Cedi Osman, Arzum Onan
Cenazede, milli basketbolcular Cedi Osman, Melih Mahmutoğlu, eski oyunvu ve manken Arzum Onan, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile spor ve sanat dünyasından birçok kişi de hazır bulundu.

İbrahim Nuray Ataman'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.