Koçluk İçin Ergin Ataman'la Anlaşan Panathinaikos'un Transfer Listesi Kabarık

22.05.2023 - 20:25 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 22:04

Gelecek sezon için takımın başına Anadolu Efes'ten Ergin Ataman'ı getiren EuroLeague ekibi Panathinaikos BC'nin transfer listesi yıldız isimlerle dolu.

Koçluk İçin Ergin Ataman'la Anlaşan Panathinaikos'un Transfer Listesi Kabarık

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de hayal kırıklığı yaratan bir sezonu geride bırakan Yunan ekibi Panathinaikos BC gelecek sezon için Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman ile anlaşma sağlamıştı. Köklü ekibin transfer listesi yıldız geçidini andırdı.

Hedef EuroLeague'in en iyileri

GazzettaGR'nin haberine göre Panathinaikos BC yaz aylarında; Mike James, Kevin Punter, Mario Hezonja ve Naz Mitrou-Long gibi isimleri kadrosuna katmaya çalışacak.

Anadolu Efes'ten önemli isimleri koparabilir

Haberde Ergin Ataman'ın Anadolu Efes ile sözleşmesi bitecek olan eski oyuncuları Elijah Bryant ve Rodrigue Beaubois'yı beraberinde Yunan ekibine götürmek istiyor. İki ismin de Anadolu Efes'le yola devam edip etmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

İlgini Çekebilir
"Ergin Ataman'ın Panathinaikos'ta başarılı olacağına eminim"
Habere Git

Başkan bütçe arttırımını doğruladı

Ciddi bir bütçe artışına gitmesi beklenen Panathinaikos BC'de başkan Dimitris Giannakopoulos "Takım o kadar güçlenecek ki, tanrının yardımıyla hepimiz yakın geçmişte olduğu gibi üst üste iki ve daha uzak geçmişte olduğu gibi üst üste 3'lü şampiyonluklar kutlamamızı sağlayacak."  cümleleriyle takıma yatırım yapacağını doğrulamıştı.

Atina'da transferi görüştüler

Gazzetta.gr'den Giorgos Kouvaris'in haberine göre başarılı koçu geçtiğimiz haftlarda Panathinaikos BC Genel Menajeri Sani Becirovic, İletişim Direktörü Dimitris Kontos ve Başkan Dimitris Giannakopoulos ile gelecek sezon üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler