Ergin Ataman'ın oğlundan Necati Ateş'e "Fatih Terimli Pana" göndermesi

28.07.2024 - 17:45 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 17:56

Yunanistan Ligi'nde Panathianikos'ta Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Necati Ateş'in açıklamalarına, Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman sert yanıt verdi. İşte detaylar...

Ergin Ataman'ın oğlundan Necati Ateş'e "Fatih Terimli Pana" göndermesi

Geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos'un teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim'in yardımcısı olan Necati Ateş, "Türk olduğun için sevilmiyorsun" dedi. Bu sözlere Panathinaikos Basketbol Takımı'nın başantrenörü olan Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman yanıt verdi.

Necati Ateş ne demişti?

Ekol TV'ye konuşan Necati Ateş, "Panathinaikos'ta çok zor bir futbol iklimi var. Sen Türk'sün, onlar Yunan. İşin içine futbol girince çok sert oluyor. Bir kere seni Türk olduğun için sevmiyorlar, başarılı olmak zorundasın. Harika gidiyordu ama sonunda başkan korktuğunu ve ona karşı çok tepki olduğunu söyledi. Kupa finaline kaldık ve kalsaydık önümüzdeki sene yüzde 100 şampiyon olurduk, ligi öğrendik. Hocamız kalırsak sorun olacağını söyledi ve biz de ayrıldık" dedi.


"Başarısızlık bahanesi"

Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman ise bu sözleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Bir daha düşün istersen? Nasıl daha güzel başarısızlık bahanesi olur diye."

Fatih Terim'in Panathinaikos serüveni

Fatih Terim, Yunanistan Ligi'nin sezon ortasında Panathinaikos'un başına geçti. Terim yönetiminde 26 maça çıkan Yeşil-Beyazlılar, 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Yunanistan ekibi sezonu 72 puanla 4'üncü sırada tamamladı. Panathinaikos, sezon tamamlanmadan önce Fatih Terim ile yollarını ayırdı.

Ataman'dan çifte kupa

Panathinaikos, basketbol takımının başantrenörü olan Ergin Ataman liderliğinde sezonu hem Yunanistan Ligi hem de EuroLeague şampiyonluğuyla noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler