Ergin Ataman'ın takımına imza attı! Cedi Osman ne kadar kazanacak?

08.09.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 00:08

EuroLeague'in son şampiyonu Panathinaikos BC ile sözleşme imzalayarak NBA'den dönen Cedi Osman, Yunan ekibinden ne kadar kazanacak.

Ergin Ataman'ın takımına imza attı! Cedi Osman ne kadar kazanacak?

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'in son şampiyonu Panathinaikos BC'ye sürpriz bir şekilde imza atan Cedi Osman'ın transfer detayları belli oldu.

Cedi Osman'dan Panathinaikos'a 1 yıllık imza

Cleveland Cavaliers ve San Antonio Spurs formaları ile geçen 7 sezonluk NBA kariyerinin ardından EuroLeague'e dönen 29 yaşındaki milli forvet, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cedi Osman, Panathinakos'ta ne kadar kazanacak?

Panathinaikos ile Cedi Osman arasında imzalanan kontrat doğrultusunda 2.04'lük Cedi Osman yıllık 1.6 milyon Euro maaş alacak.

İlgini Çekebilir
Ataman'ın yeni yıldızı Cedi Osman: "Back to Back yapacağız"
Habere Git

Ergin Ataman'ın ekibinden Real Madrid'e transfer çalımı

NBA'den dönüşü beklenen Cedi Osman, İspanyol devi Real Madrid ile görüşmelerinde ilerlemiş ve anlaşma aşamasına gelmişti. Sonrasında araya giren Panathinaikos BC ise transferi kısa süre içerisinde bitirdi.

Ergin Ataman için LeBron'u reddetti

Nikola Miloradovic'in paylaştığı habere göre ise; Cedi Osman, Cavaliers'tan eski takım arkadaşı LeBron James'in formasını giydiği Los Angeles Lakers'tan yaz kampı için bir deneme teklifi alsa da EuroLeague'e dönmek için bunu reddetti.

Ömer Faruk Yurtseven, Panathinaikos'tan ne kadar kazanacak?

Öte yandan NBA'de Miami Heat ve Utah Jazz formaları giydikten sonra geçtiğimiz haftalarda Panathinaikos BC ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan milli pivot Ömer Faruk Yurtseven, kontratı kapsamında yıllık 1 milyon Euro bandında bir gelir elde edecek.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman domino etkisi başlattı! Cedi geldi yıldız isim gidiyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler