Ergin Keleş'ten Mauro Icardi Ve Fatih Tekke Yorumu

Burak Alaca
28.11.2023 - 18:45 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 18:57

Kariyerinde Trabzonspor, Sivasspor, Adanaspor ve Altay olmak üzere birçok takımda forma giyen futbolcu Ergin Keleş; Süper Lig, Trabzonspor, Fatih Tekke ve Mauro Icardi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ergin Keleş'ten Mauro Icardi Ve Fatih Tekke Yorumu

AJANSSPOR-HABER

Bir dönem Trabzonspor, Sivasspor, Adanaspor ve Altay formalarını giyen ve son olarak Afyonspor'da oynayan Ergin Keleş gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu.  Süper Lig'deki şampiyonluk şansını değerlendiren Ergin Keleş, Trabzonspor'u da yorumladı. Keleş, Trabzonspor'da birlikte forma giydiği Fatih Tekke'nin Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu ifade etti.  

"Kahvaltıyı iyi yapan maç kazanıyor"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı konuğu olan Ergin Keleş, "Afyonspor'dan ayrıldım. Afyonspor'a sezon başında farklı hayallerle oraya gitmiştim ancak zorluklar uzayınca orada fazla kalamadık, her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Devre arasına uzun bir zaman var, gelen teklifleri değerlendireceğim. Dünyada futbol çok hızlı gelişiyor ancak alt liglerde bu durum böyle değil. Alt liglerde topun oyunda kalma süresi çok çok az, tempo çok düşük. Bir benzetme yapacağım farklı olacak ama o gün kahvaltısını iyi yapan takım maçı kazanıyor" dedi.

"Lütfen maçlardan sonra hakem konuşmayalım"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Ergin Keleş, "Galatasaray ve Fenerbahçe kadro kalitesi olarak çok güçlüler. Anadolu kulüpleriyle makasın açılması çok doğal. Anadolu kulüpleri arasında önemli oyunculara sahip kulüplerde var. Ancak artık önemli olan oyunun gücü, takımın saha içindeki doğru planlaması aradaki farkı kapatabilir. En sonra Fenerbahçe karşısında Trabzonspor'un aldığı galibiyet var, bu durumlar olabilir. Lütfen, Türkiye'de maçlardan sonra hakem konuşmayalım, gündem hakem olmasın. Sürekli hakem üzerinden sonuçları yorumlamak yıllardır yaptığımız şeyler ancak bu bizi bir yere götürmez, oynanan oyunu konuşmalıyız" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
"Nasıl Yıldız Olunmaz?" | Ergin Keleş yazdı
Habere Git

"Onuachu bizi zora sokuyor"

Trabzonspor ve Paul Onuachu'yla ilgili de konuşan Keleş, "Trabzonspor iyi olacak. Ben, Trabzonsporluyum. Trabzonspor, benim futbolu sevme nedenim. Abdullah Hoca ile Trabzonspor yeni bir ivme yakaladı, daha da iyi olacaktır. Paul Onuachu çok güzel goller atıyor. O fizikte birisinin bu golleri atması muazzam. Bir de gollerden sonra takla atıyor. Paul Onuachu bizim gibi golcüleri zora sokuyor. (gülerek) Ancak bu taraftar için çok güzel bir şey" ifadelerini kullandı.  

"Fatih Tekke, Icardi'den daha yetenekliydi"

Fatih Tekke'nin Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu söyleyen Ergin Keleş, "Yetenek olarak, beceri olarak Fatih Tekke kesinlikle Mauro Icardi'den daha yetenekliydi. Ancak potansiyellerini ortaya koymak açısında Mauro Icardi daha yetenekli. Fatih Tekke'nin golleri sıra dışı, öyle futbolcular da artık kalmadı. Çok zor bulunuyor" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler