Ergün Penbe: "Fenerbahçe gibi bir takımı elemek isterdik ama..."

31.10.2019 - 01:34 | Son Güncellenme: 31.10.2019 - 01:34

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Tarsus İdman Yurdu teknik direktörü Ergün Penbe karşılaşmanın ardından A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Ergün Penbe'nin açıklamaları şu şekilde:

Öncelikle izleyenlere güzel bir futbol izletelim istedik. Sahaya çıkan oyuncularımızın da oyundan keyif almasını istedik. Zaman zaman Fenerbahçe’ye zorluk çıkarttık. Oyuncuların bugün anlatacak bir hikayesi vardı. İyi veya kötü olmaları onların elindeydi. İyi bir maç izlettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe gibi bir takımı elemek isterdik ama kısmet değilmiş. Onlara da başarılar diliyoruz.

Penbe, basın toplantısında neler söyledi?

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, Fenerbahçe ile eşleştikleri için mutlu olduklarını kaydederek, "Bugün onları burada misafir ettik. Gönül isterdi ki eleyelim ama olmadı. Maalesef kalite farkı vardı. Ancak oyunlarıma teşekkür ediyorum, bugün çok iyi mücadele ettiler. Oynayan oyuncuların ellerinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. İzleyenlere iyi bir maç izlettiğimizi umuyorum. Çünkü biz hep şunu söyledik. İyi oynamaya çalışarak, oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmeyelim, bizde keyif alalım, buraya gelen takımlara keyif alsın. Fenerbahçeli oyuncuların da keyif aldığını düşünüyorum. Fenerbahçe'yi de tebrik ederim, onlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler