Ergün Penbe: Şu anda Fatih Terim'le telefon görüşmesi yapılıyor

02.12.2017 - 23:49 | Son Güncellenme: 02.12.2017 - 23:49

Galatasaray'ın eski oyuncusu Ergün Penbe,  Beyaz TV'de Beşiktaş - Galatasaray arasında oynanan derbi maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'a yüklenen Penbe, yönetimin B planı olduğunu ifade etti. 

Penbe, Fatih Terim ve Tudor'la ilgili flaş iddiayı gündeme getidi: 

Tudor %90 ihtimalle kovulur. Bu takım şampiyonluğu kovalar mı? Evet kovalar fakat şampiyon olamaz. Bu serüvenin sonu hüsran. Ben yönetimin B planının olduğunu biliyorum. Tudor'la devam edilirse bu iş olmaz. Dursun Özbek'in Fatih Terim'i getirme gibi bir durumu yoksa istifa etsin, yerine gelecek başkan Fatih Terim'i getirsin. Dursun Özbek'in Fatih Terim'i çok sevdiğini biliyorum. Fakat neden getirmez onu bilmiyorum. Muslera'nın gol dışında pek hatası yoktu. Beşiktaş gibi bir takımla oynuyorsunuz. Şu anda Fatih Terim'le telefon görüşmesi yapılıyor. Hocam ne olur çık gel artık en zor günlerimizde sen vardın yine sen ol bu günlerde. Tudor'la yollar ayrılacak.

Ergün Penbe: Sneijder'i muhtemelen Cenk Ergün göndermiş olabilir. Galatasaray şampiyon olmak istiyorsa, yönetim elini masaya vuracak ve teknik direktör konusunda karar verecek. Galatasaray'da en güçlü aday: Fatih Terim'dir.

 

Senin için hazırladığımız haberler