Erhan Çelenk'ten Beşiktaş maçı yorumu: Fazla büyütmeden kendi sistemimizi oynayarak kazanmak istiyoruz!

16.08.2018 - 20:26 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 23:26

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Erzurumspor'un başarılı orta saha oyuncusu Erhan Çelenk, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

29 yaşındaki futbolcu sözlerine haftaya oynayacakları Beşiktaş maçını değerlendirerek başladı.

Erhan Çelenk,  Beşiktaş maçı için, ''Her zaman olduğu gibi her maça farklı sistemlerde Mehmet Hoca önderliğinde hazırlanıyoruz. Takım ayırmıyoruz ama analiz ediyoruz. Bu hafta rakibimiz Beşiktaş. Fazla büyütmeden kendi sistemimizi oynayarak kazanmak istiyoruz. 3 senedir buradayım, ilk defa biletler satışa çıktıktan 2 gün sonra tükenmiş. Ben buraya 3. Lig'de geldim. O günden beri herkes Süper Lig hasreti çekiyor. İdmanlarımızı izlemeye epey taraftar geliyor. 4 büyüklerden Beşiktaş bu hafta bize gelecek. Şehirde bir heyecan var'' ifadelerini kullandı.

Sakatlığını değerlendiren Çelenk, ''2 hafta önce Ankaragücü maçında sakatlandım. Düzelmem yavaş gidiyor çünkü kemikler arasında ödem oluştu. Hocamız Konyaspor maçında şans verdi ama 10.dakikadan sonra ağrı hissettim ve hocam 45’ee beni oyundan aldı. Bu hafta 21’de bulunurum. Sonra hocam şans verirse değerlendirmeye çalışırım. Sakatlığımı atlattıktan sonra zaten sıkıntı yok, geçen seneki performansımı sürdürmeye devam ederim'' şeklinde konuştu.

Erhan Çelenk'e transfer teklifleri var mı?

Geçtiğimiz sezonun ardından transfer teklifleri aldığını belirten Erhan Çelenk,  ''Lig bittikten sonra transfer teklifleri geldi ama ben önce kulübümün tavrınını bekledi. Burada 3 senedir şampiyonluk yaşıyoruz. Şehir beni bağrına bastı, gitmek istemedim. Trabzonluyum ama burası da bana kucak açtı. Kulübüm bana git demedikçe buradayım. Tekliflere hiç bakmadım. Kulübüm de kal deyince zaten burada kaldım'' dedi.

Erzurumspor'un tecrebeli orta sahası son olarak transfer gündeminin gözdesi Emre Akbaba hakkında açıklamalarda bulundu:

''Emre Akbaba biraz daha forvet arkası, ben kenarda oynuyorum. Hocam da yeteneklerimden bahsediyor. Hocam beni biraz daha geç keşfetti. Keşke seni daha erken yakalasaydım diyor. Yine de Süper Lig’i yakaladık. 5-10 hafta sonra yine görüşürüz, performansımı sürdüreceğimi düşünüyorum.''

Senin için hazırladığımız haberler