Eric Bailly'den şok iddia: "Manchester United İngiliz oyuncuları kayırıyor"

Orhan Gülek
06.09.2022 - 21:35 | Son Güncellenme: 06.09.2022 - 22:10

Yaz transfer döneminde Manchester United'tan Marsilya'ya kiralanan Eric Bailly, eski takımının ingiliz oyuncularını kayırdığını iddia etti. İşte detaylar...

Eric Bailly'den şok iddia: "Manchester United İngiliz oyuncuları kayırıyor"

AJANSSPOR - HABER

Bu yaz transfer hamleleriyle dikkat çeken Fransız ekibi Marsilya, adı sık sık Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Manchester United'lı futbolcu Eric Bailly'i transfer etti. 

 

28 yaşındaki Fildişi Sahilli Eric Bailly bu sezon kiralık olarak Igor Tudor'un çalıştırdığı Marsilya'da forma giyecek. Oyuncu eski takımı hakkında birtakım iddialarda bulundu. 

Kulüp artık birilerini kollamamalı

Goal.com'un haberine göre Fransa'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bailly şunları söyledi: " Kulüp İngiliz oyuncuları tercih etmekten kaçınmalı ve herkese şans vermeli. Kulüp soyunma odasında rekabeti teşvik etmeli , sadece bazılarını kollamakla kalmamalı. Her zaman milli oyuncuya öncelik verildiğini hissetmişimdir." 

Chelsea'da böyle şeyler olmaz

Erik Ten Hag'ın bazı şeyleri değiştirmesini umduğunu söyleyen Bailly sözlerine şöyle devam etti: "Chelsea'da veya diğer büyük Premier Lig kulüplerinde bu olmaz. Bazıları bunu doğal karşılıyor ve bu takımı zayıflatıyor. Neyse ki Ten Hag'ın büyük bir karakteri var ve umarın bu dinamiği değiştirmeyi başarabilir."

İlgini Çekebilir
Erik Ten Hag açıkladı! "Diktatör olmak istemiyorum ama..."
Habere Git

25 Maç üstüne çıkamadı

Bu sezon Marsilya ile 2 maça çıkan Bailly, Manchester United'le geçirdiği hiçbir sezonda takımı için 25 maçtan fazla oynayamadı. Genelde yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen 28 yaşındaki stoper kariyerindeki 190 maçta 2 gol atıp 3 asist yaparken, 46 sarı ve 6 kırmızı kart gördü. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda 44 maça çıkan Bailly ülkesi adına 2 gol atıp 2 gol asist yaparken 10 tane de sarı kart gördü. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Bailly'nin Marsilya ile 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler