Eric Maxim Choupo - Moting resmen açıkladı: “Beşiktaş’ı istiyorum”

12.01.2019 - 11:22 | Son Güncellenme: 12.01.2019 - 14:22

Bülent Uygun, Eric Maxim Choupo-Moting ve Comolli hakkında flaş açıklamalarda bulundu

Eric Maxim  Choupo - Moting resmen açıkladı: “Beşiktaş’ı istiyorum”

Katar'ın Al Rayyan takımında görev alan teknik direktör Bülent Uygun, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan  PSG'nin Kamerunlu golcüsü Eric Maxim Choupo-Moting ve Comolli hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

"Eric Maxim Choupo-Moting PSG'de önemli bir oyuncu. Fakat PSG’de kadroya girmekte zorluk çekiyor.  Choupo-Moting'in arkadaş çevresi Türk.  Choupo-Moting çok iyi de Türkçe konuşuyor.  Choupo-Moting, 15 gün önce Doha'da yardımcım Sefer Yılmaz'a tatil yaptı, Sefer Hoca'ya da Türkiye'yi sordu. Beşiktaş'ı istediğini ifade etti. Ekonomik anlamda şartlar sağlanırsa golcü oyuncu Beşiktaş'a gelecektir"

"Wesley Sneijder, Türkiye'ye dönmüyor. Sneijder bu sezon Katar'da devam edecek.  Sneijder ile Adana Demirspor'la görüştü. Sneijder görüşmemizde Adana Demirspor'u övdü ve "Yaz transfer döneminde Adana Demirspor neden olmasın? Başkan Murat Sancak çok samimi bir insan benim için özel uçak bile yolladı ama Adanalıları 'Ayıkamadık'  olsun gelince 'Ayıkırız' dedi. Ayıkamadık cümlesi Adana'da meşhurdur. Ben daha önce bu terimi kendisine söylemiştim. Murat Sancak gibi insanların sayısı Türk futbolunda artmalı"

"Comolli için Nice iddiasını ben de okudum. Comolli'yi hemen göndersinler... Hem de özel uçak tutup göndersinler... Fenerbahçe'nin bu durumda olmasının en önemli sebebi Comolli'dir. "

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler