Erik ten Hag, Manchester United'ın görüştüğü teknik direktörü açıkladı

17.06.2024 - 00:02 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 00:12

Manchester United'ın Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag, Sir Jim Ratcliffe'in görüşmeleri ve Manchester United'taki geleceği hakkında konuştu.

Erik ten Hag, Manchester United'ın görüştüğü teknik direktörü açıkladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Manchester United menajeri Erik ten Hag, kulübün kendisinin yerine görüştüğü teknik direktörün kim olduğunu açıkladı.

Erik Ten Hag, gösterdiği performansla uzun süredir Manchester United'ta eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sezon sonunda FA Cup'ı kazanarak kötü eleştirileri azaltmayı başaran 54 yaşındaki teknik adam, Hollanda basınından NOS'a geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Yönetim bana Tuchel ile görüştüğünü söyledi"

Sezon sonunda tatile Ibiza'ya gittiğini belirten Ten Hag, kulüp yönetiminin kendisini ziyarete geldiğini belirtti. Bu ziyarette, yönetimin kendisiyle devam etmek istediğini belirttiğini ifade eden Ten Hag,"Manchester United bana Tuchel ile konuştuklarını söyledi, ancak sonunda zaten en iyi menajere sahip oldukları sonucuna vardılar." sözlerini kullandı.

"Bu Hollanda'da yasaktır"

Sezon sonu değerlendirmesinde de bulunan Hollandalı menajer şunları söyledi: "Herhangi bir organizasyonda olduğu gibi değerlendirme yapmak akıllıcadır. Manchester United da bunu yaptı. Bana diğer menajerlerle konuştuklarını söylediler. Bu Hollanda'da yasaktır. Hala bir antrenör varsa, diğer antrenörlerle konuşmak yasaktır." Sözlerini kullandı. 

Ten Hag, United'ta devam edeceğini duyurdu

Yönetim ile yaptığı tartışmanın sonucuna da değinen Ten Hag, "Birbirimizle iyi tartışmalar yaptık, çeşitli konular tartışıldı. Sonuç, birlikte devam edeceğimiz ve sözleşmemi uzatacakları yönünde. Bunun üzerinde anlaşmamız gerekiyor." dedi.

ManU performansı

Kulübün başına 2022-2023 sezonunun başında geçen Ten Hag, Kırmızı Şeytanlar ile çıktığı  114 karşılaşmadan 68 galibiyet, 15 beraberlik ve 31 mağlubiyetle ayrıldı. Hollandalı antrenör, United ile maç başına 1.92'lik puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler