Erik ten Hag'tan Wout Weghorst Transferi Açıklaması!

İsa Kethüda
11.01.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 09:08

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Beşiktaş'ın yıldızı Wout Weghorst transferi hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Erik ten Hag'tan Wout Weghorst Transferi Açıklaması!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Lig Kupası çeyrek final mücadelesinde Manchester United, sahasında Charlton'ı 3-0 mağlup etti ve tur atladı.

İngiliz ekibinin gollerini 21. dakikada Antony, 90 ve 90+4. dakikalarda ise Marcus Rashford kaydetti.

Erik ten Hag'tan Weghorst açıklaması

Kırmızı Şeytanlar'da teknik direktör Erik ten Hag, karşılaşma sonrası Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Wout Weghorst transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan Mauro Icardi kararı!
Habere Git

"Yorum yapamam"

Hollandalı teknik adam, "Weghorst transferinde herhangi bir gelişme var mı?" sorusuna, "Ne yazık ki bir yorum yapamam" yanıtını verdi.

Prensip anlaşmasına varıldı

Bilindiği üzere Manchester United, Weghorst için Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardı. Bu transfer karşılığında 3 milyon Euro alacak olan siyah-beyazlı takımın, Hollandalı golcünün yerine bir forvet bulduğunda transfer gerçekleşecek.

Weghorst'un Beşiktaş'tan kazandığı ücret

Hollandalı golcü için Burnley'ye bir kiralama bedeli ödemeyen siyah-beyazlı yönetim, oyuncuya ise 2022-23 sezonu için net 2.8 milyon ve 200 bin Euro'da performans primi vereceğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko, kötü seriye dur dedi!
Habere Git

Weghorst'un bu sezonki performansı

30 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 21 maçta 10 gol ve 4 asist kaydetti.

Beşiktaş, Aboubakar'a yöneldi

Hollandalı yıldızın ManU ile prensip anlaşmasına varılmasının ardından Kara Kartal, Al Nassr forması giyen eski oyuncusu Vincent Aboubakar'a yönelmişti. 

Kartal'ın Aboubakar'a yaptığı teklif

Siyah-beyazlı yönetim, Vincent Aboubakar'a 2.5 yıllık kontrat ve senelik 2.5 milyon Euro teklif etti. Kamerunlu yıldız, Beşiktaş'a transfer olmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! Görüşmeler başladı
Habere Git

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Aboubakar, bu sezon çıktığı 12 maçta 4 gol ve 2 asist ile oynadı.

Babel'den flaş Aboubakar paylaşımı

Öte yandan, bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve şu anda Eyüpspor'da oynayan Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Aboubakar'ın Beşiktaş'a transferi durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Babel paylaşımında, "Weghorst, Manchester United'a gittiğine göre; Beşiktaş, Aboubakar'ı geri getirebilir" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler