Eriksen için maç durdu! '10 numara' jest

17.06.2021 - 19:28 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 19:53

EURO 2020’de yaşadığı kalp rahatsızlığı ile herkesi üzen Christian Eriksen için Danimarka-Belçika maçında anlamlı bir jeste imza atıldı. İşte detaylar…

Eriksen için maç durdu! '10 numara' jest

AJANSSPOR-HABER

Danimarka Milli Takımı’nın yıldızı Christian Eriksen, EURO 2020’deki ilk maçlarında saha içinde kalp rahatsızlığı yaşamış ve tüm futbolseverleri korkutmuştu. Eriksen’in takımı Danimarka bu talihsiz olayın ardından ilk maçına Belçika önünde çıktı.

Önce sahada dev forması açıldı

Bu karşılaşmada gözler doğal olarak hala hastanede tedavisi süren Eriksen için nasıl bir mesaj verileceğine çevrildi. Kopenhag Parken Stadı’ndaki karşılaşma başlamadan önce sahada Danimarkalı yıldızın dev bir forması açıldı.

Belçikalılardan imzalı forma jesti

Ardından Belçika milli takımı, seremoni öncesi Christian Eriksen için hazırlanan ve tüm takım tarafından imzalanan formayı Danimarka kaptanı Simon Kjaer'a hediye etti.

Herkes Eriksen'i alkışladı

En özel jest ise 10. dakikada geldi. Yıldız futbolcunun forma numarasına ithafen bu dakikada oyun durdu ve tüm futbolcular, hakem, tribündeki taraftarlar hep beraber Eriksen’i alkışlamaya başladı.

Maç 1 dakika sonra tekrar başladı

Şüphesiz iyileşme aşamasında olan Danimarkalı futbolcuya büyük moral olacak bu jest maçı dünyanın dört bir yanında televizyonlarından izleyen futbolseverlerin de büyük beğenisini kazandı. Yaklaşık 1 dakika süren alkışların ardından maç yeniden başladı. 

Trbünlerde Eriksen pankartları

Öte yandan Kopenhag'ın Parken Stadı tribünlerinde de Christian Eriksen için hazırlanan çok sayıda pankart dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler