Eriksen'i ziyaret ettiler! Duygusal patlama...

20.06.2021 - 11:40 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 11:44

Danimarka Milli Takımı'nda forma giyen futbolcular, kalp rahatsızlığı yaşayan Christian Eriksen'i ziyaret etti. İşte ziyarette yaşananlar ve açıklamalar...

Eriksen'i ziyaret ettiler! Duygusal patlama...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Danimarka Milli Takımı forması giyen ve Finlandiya maçında rahatsızlanan Christian Eriksen ile ilgili son durum merak konusu oldu. Eriksen'e kalp pili takıldı. Joakim Maehle, Eriksen'i ziyaret etmelerinin ardından açıklamalar yaptı. Detaylar haberde...

Takım arkadaşları Eriksen hakkında konuştu

Eriksen ile takım arkadaşları dün bir araya geldi. Söz konusu görüşmede bazı futbolcuların gizli gizli ağladığı gündeme geldi. Danimarka'da forma giyen futbolculardan Joakim Maehle, Christian Nörgaard ve Andreas Skov Olsen duygusal açıklamalar yaptı.

Duygusal açıklamalar

Joakim Maehle, "Çok duygusaldı. Christian bizi gördüğüne çok sevindi. Biz de aynı şekilde. Yaşadığımız bu deneyimlerden sonra, ona dokunabilmek ve görmek istemiştim. Onun iyi olduğunu bilmek her şeyden önemli" diye konuştu.

"Herkes ona sarıldı, şakalaştık"

Danimarka'da orta sahada oynayan futbolculardan Christian Nörgaard, "Günler sonra onu ve ailesini görmek gerekiyordu. Yanında olmamız gerekiyor. Koşulların verdiği ölçüde formda görünüyordu. Herkes ona sarıldı. Şakalaştık. Bu bir sevgi ve neşenin tezahürüydü" dedi.

"Heyecandan midem bulandı"

Öte yandan Andreas Skov Olsen ise "Onu sadece bir video ekranından değil, kendi gözlerimle görmek harikaydı. Ona dokundum, güldüğünü gördüm. Christian Eriksen ve ailesinin iyi olduğunu görmek, beni heyecanlandırdı. Hatta heyecandan midem bulandı. En önemli şey böyle bir olay sonrası hayatına devam edebilmesi" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler