Erkan Petekkaya’nın annesi kimdir ve neden öldü? Şerife Petekkaya...

30.10.2020 - 10:33 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 10:36

Erkan Petekkaya’nın annesi kimdir ve neden öldü? Şerife Petekkaya kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar artmaya başladı. Peki oyuncu Erkan Petekkaya'nın annesi öldü mü ve ne zaman öldü, kaç yaşında vefat etti ve hastalığı var mı? Bu gibi aramaların cevap bulduğu haberimiz için detaylara devam edebilirsiniz.

Erkan Petekkaya’nın annesi kimdir ve neden öldü? Şerife Petekkaya...

Erkan Petekkaya’nın annesi kimdir ve neden öldü? Şerife Petekkaya kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar artmaya başladı. 

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın annesi akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 69 yaşındaki Şerife Petekkaya'nın rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

Acı haberin ardından ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, "Güzel ruhuna bir Fatiha okumanızı rica ediyorum." dedi. 

Usta oyuncu Erkan Petekkaya annesinin ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada vefat etme nedeni olarak şu ifadelerde bulundu;  Canım annemi iki yıldır mücadele ettiği alzheimer hastalığı sebebi ile kaybettik. Güzel ruhuna bir Fatiha okumanızı rica ediyorum.

Şerife Petekkaya kimdir?

69 yaşında hayatını kaybeden Şerife Petekkaya bir süredir alzheimer hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.  Ünlü oyundu daha önce verdiği bir röpotajında annesi Şerife Petekkaya'nın Halk Eğitim’de öğretmenlik yaptığını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler