Erkan Sözeri açıkladı! Ahmet Oğuz, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

31.12.2018 - 15:22 | Son Güncellenme: 31.12.2018 - 18:22

Erkan Sözeri açıkladı! Ahmet Oğuz, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Gençlerbirliği'nin sağ beki Ahmet Oğuz, transferde adının Beşiktaş'la anılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Oğuz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Ahmet Oğuz'un sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Takımımızın başarısı ve bireysel performansım beni mutlu etti'

"Takım olarak ilk yarı iyi bir performans sergiledik. Takımımızın başarısı ve bireysel performansım beni mutlu etti. Sezon öncesi 'Bu takımı bu yıl Süper Lig'e yükselteceğiz' demiştim. Biz hep kendi aramızda konuşuyoruz. Hiçbir zaman rehavete kapılmayacağız ve kazanmaya devam edeceğiz. Takımda ağabey-kardeş ilişkimiz var. Takımımızda hava şu anda çok güzel"

'Bana gelen resmi bir teklif yok'

"Tabii ki hedeflerim var. Takımımı ait olduğu yerlere çıkartıp en iyi şekilde kulübüme para kazandırıp ayrılmak isterim. Bu da başkanımın onayı ile olur. Beşiktaş konusunda hep haberler çıkıyor.  Fakat bana gelen resmi bir teklif yok. Transfer haberlerinden sonra motivasyonumda düşüş olmuyor. Ben şu anda Gençlerbirliği'nde şampiyonluğa odaklıyım. Şu anda takımımla 2 yıl daha sözleşmem var"

'Ahmet Oğuz - Mustafa Pektemek takası gündemimizde yok'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri gündeme gelen Ahmet Oğuz - Mustafa Pektemek takasına dair açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Sözeri, "Böyle bir takas gündemimizde yok. Ben, kulübümüzün Ahmet Oğuz'un transferinde sadece ücreti kabul edeceğini biliyorum. Yerli ya da yabancı santrfor transferimiz olacak.  Bu isim Mustafa Pektemek değil.

Senin için hazırladığımız haberler