Sözeri: "Beşiktaş'a teslim olmayacağız"

14.01.2020 - 14:24 | Son Güncellenme: 14.01.2020 - 14:34

Sözeri: "Beşiktaş'a teslim olmayacağız"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Önceliklerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Sözeri, ”Önceliğimiz Süper Lig ama Beşiktaş maçını çok önemsiyoruz. Rakibimize teslim olacak değiliz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Erkan Sözeri’nin açıklamaları şu şekilde:

Erkan Sözeri: ”Dolu dolu bir kamp süreci geçirdik”

Devre arasını gayet iyi geçirdik. Dolu dolu bir kamp dönemi yaptık. Oyuncularımızın fizik kalitelerini daha da yükseltmek için uğraş verdik. Ekip olarak iyi çalıştık. Hazırlık maçları benim için eksikleri görme anlamında önemli. Bazı genç oyuncularımızı da hazırlık maçlarında değerlendirdik. İnsanlar her maçı kazanalım istiyor. Ama sonuçlar önemli değil, eksikleri görmek önemli. Ligin ikinci yarısı için hazırız. En iyi şekilde de mücadele edeceğiz.

Erkan Sözeri: “Yusuf Acer futbol aklı çok iyi bir oyuncu, bize katkı verecektir”

Sissoko antrenmanlara başladı. Yusuf Acer transferi de tamam. Yusuf Acer’i kiralık olarak aldık. Oraya büyük ümitlerle gitti. Süper Lig’in enerjisi daha farklı. Futbol aklı çok iyi bir oyuncu. Bunu daha önce kanıtladı. İyi bir oyuncu. Bize de katkı vereceğini düşünüyoruz. Bize katkı verdikten sonra Rizespor’a gidip önemli başarılar elde edeceğine inanıyoruz.

Erkan Sözeri: “Önceliğimiz lig ama kupayı da çok önemsiyoruz”

Biz her maçı önemsiyoruz. Beşiktaş maçı da öyle. Özellikle şehrimizin tanıtımı açısından ve ekonomik gelir açısından önemsiyoruz. Kadromuz da iki kulvar için müsait. Oyuncularımızın arasında kalite farklılığı da yok. Tabi ki önceliğimiz lig ama kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Biz Erzurumspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

Erkan Sözeri: ”Beşiktaş’a teslim olmayacağız”

Beşiktaş gibi güzide bir kulüp Erzurum’a geliyor. Bunun için de mutluyuz. Dolu tribünler önünde mücadele etmek istiyoruz. Centilmence güzel bir maç oynayacağız. Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Beşiktaş’a teslim olmayacağız.

Erkan Sözeri: ”Saha zemininde bir problem yok”

Süper Lig’i hedefleyen bir takımız. Beşiktaş karşısında başa baş oynayan bir takım olduğumuzu göstereceğiz. Biraz kar yağdı ama sahanın durumu iyi. Stadımızın zemini de ısıtmalı. Hiçbir problem olmayacaktır. En iyi şekilde mücadele edeceğiz.

Senin için hazırladığımız haberler