Erkan Sözeri: 'Biz rekorların değil şampiyonluğun peşindeyiz'

18.11.2018 - 02:54 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 02:54

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Mert Çetin için teklif yok'

Sözlerine ismi Bursaspor'la anılan defans oyuncusu Mert Çetin'le ilgili konuşarak başlayan Erkan Sözeri, "Mert Çetin için şu anda transfer teklifi yok. Mert'in kendisini geliştirip öyle transfer olmasından yanayız. Bu süreç 1 yıl olabilir. Mert'in işi kolay değil. Rakibi Arnason. Rahmetullah'ın biraz daha kendisini geliştirmesi lazım. Özellikle de fiziksel anlamda. Berat bu konuda daha avantajlı" dedi.

'Takım savunmasını iyi yapan takımız'

Takım savunmasını iyi yaptıklarından bahseden Sözeri, "Takım savunmasını iyi yapan bir takımız. 11 maçta 2 gol yiyen takımımız fakat Balıkesirspor karşılaşmasında 2 dakikada 2 gol yedik. 1-1'den sonra skoru kabullenmedik, risk aldık ve goller yedik. Bunlar bize ders olacak. Açıkçası takımımızda yoruldu. Sezon başından itibaren en çok koşan ve en çok kazanmayı arzulayan takımdı. Biz rekorların değil şampiyonluğun peşindeyiz. Bizim yakaladığımız seriden dolayı erken kopmalar olmayacaktır. Ligin kaderi 2. yarı belli olacaktır. Her maça final gözüyle bakıyoruz" diye konuştu.

Erkan Sözeri sözlerini yaşamını yitiren duayen teknik adam Metin Türel'den bahsederek bitirdi:

"Gençlerbirliği ne zaman sıkıntılı süreç yaşasa Metin Türel Hocamız göreve başlardı. Rahmetli başkanımız İlhan Cavcav göreve çağrırdı. Metin Hocama çok şey borçluyum. Metin Türel, babam gibiydi.(Sözeri'nin duygulandığı anlar)

Senin için hazırladığımız haberler