Erkek Milli Takımımız Çeyrek Finalde

26.06.2018 - 12:08 | Son Güncellenme: 26.06.2018 - 15:08

Akdeniz Oyunları D grubu üçüncü maçında A Milli Erkek Hentbol takımımız, Mısır'ı 31-24 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları'nda  A Milli Erkek Hentbol takımımız D grubu üçüncü maçında Mısır ile karşılaştı. Camplar spor salonunda oynanan mücadelenin ilk devresi 16-14 Milli takımımızın üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda aradaki farkı açan Millilerimiz  maçı da 31-24 kazandı. 

Mücadelenin ardından antrenör İlker Şentürk ise açıklamalarda bulundu: '' Gruptaki 3 maçımızda takım olarak inanılmaz mücadele örneği göstererek hiç yenilgi almadan gurup 1. si olarak tamamladık. Turnuvalarda arka arkaya oynadığımız maçlarda bu kadar istekli ve yüksek konsantrasyonla maç oynamak bizim adımıza sevindiriciydi. Takım kadrosundaki tüm oyunculardan faydalanmak savunma direncimizin yüksek olması bizim adımıza önemli bir göstergeydi. Portekizle çeyrek finalde çok daha zor bir maç bizi bekliyor Guruptaki maçlardaki istek ve arzuyu sahaya yansıtabilirsek maçı sonuna kadar kovalayacağımız inancındayız.''

Milli takımımız daha önce grupta karşılaştığı Makedonya'yı 26-29 yenerken, Sırbistan ile 24-24 berabere kaldı.

Bu sonuçla Milli Takımımız grubunda 5 puanla lider olurken, çeyrek finale yükseldi. Millilerimiz çeyrek finalde Portekiz ile karşılaşacak.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler