Real Madrid - Liverpool: 0-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
16.03.2023 - 00:37 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 00:59

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Real Madrid ile Liverpool 0-0 berabere bitti. Real Madrid çeyrek finale yükseldi. Maç sonucu, yazılı özet.

Real Madrid - Liverpool: 0-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda erken final yaşandı. Real Madrid ile Liverpool karşı karşıya geldi. Real Madrid, Anfield'taki ilk maçta aldığı 5-2'lik galibiyetin avantajı ile çıktığı rövanş maçını 1-0 kazanmayı başardı. Liverpool Devler Ligi'ne veda ederken, Real adını çeyrek finale yazdırdı.

Real ilk maç dağıttı

Real Madrid, İngiltere'de oynanan ilk maçta Liverpool'u dağıtmıştı. 4. dakikada Nunez, 14. dakikada ise Mohamed Salah'ın attığı gollerle 2-0 öne geçen Liverpool, fazla dayanamadı.

Real Madrid, 21 ve 36. dakikalarda Vinicius Jr. ile eşitliği yakaladı. 47'de Militao ile öne geçen İspanyol dev, Karim Benzema'nın 55. ve 67. dakikalarda bulduğu gollerle skoru 5-2 yaptı.

İlgini Çekebilir
Napoli, sürprize izin vermedi
Habere Git

Benzema rövanşta da boş geçmedi

Real Madrid'in yıldız futbolcusu karim Benzema, ilk maçta attığı 2 golden sonra rövanşı da boş geçmedi. Real, Fransız forvetinin golüyle Santiago Bernabeu'da 1-0 kazandı.

Vini düşerken verdi, sakat Benzema boş kaleye attı

78. dakikada Vinicius Jr. savunmadan seken topa vurmak isterken ayağı kayınca yere düştü ama yerde bile olsa topa dokunmayı başardı ve Benzema altı pasın önünde topu boş kaleye gönderdi. Benzema'nın gol sevinci için taraftarına koştuğu sırada sekmesi ve ayağını tutması dikkat çekti.

Taraftarın aklında tek soru: Benzema'nın durumu nasıl

Real Madrid, Benzema'nın attığı golden sonra genel skordaki durumu 6-2 yaptı. Artık çeyrek finali garanti gören taraftar ise 35 yaşındaki golcüsünün sakatlık durumunu düşünmeye başladı. Benzema, golden 4 dakika sonra kenara gelirken yerini Rodrygo'ya bıraktı.

İlgini Çekebilir
Hiç Gent'ilmen çıkmadı! Başakşehir'i 6 dakikada eledi
Habere Git

Rota El Clasico

Real Madrid, rotasını Barcelona'ya çevirdi. Eflatun-Beyazlılar, Pazar günü oynanancak kader maçına odaklandı. Barcelona, ligde 9 puan farkla Real Madrid'in önünde zirvede yer alıyor. Madrid ekibi, 19 Mart Pazar günü, saat 23.00'te Camp Nou'da El Clasico'ya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler