Erling Haaland, ayrılmak istiyor! Yeni adres...

19.07.2024 - 15:27 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 15:36

Premier Lig'de Manchester City'nin formasını giyen Norveçli golcü Erling Haaland'ın, İngiliz ekibinden ayrılmak istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Erling Haaland, ayrılmak istiyor! Yeni adres...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İki sezon önce Borussia Dortmund'dan Manchester City'e transfer olan Erling Haaland'ın, İngiliz ekibinden ayrılmak istediği kaydedildi. Norevçli golcünün gönlünde yatan takım da açıklandı.

Haaland'ın gönlündeki takım

İspanyol basınından Fichajes.net'in haberine göre; Erling Haaland, Manchester City'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olmayı arzuluyor.

Madrid'den görkemli hücum planı

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte Kylian Mbappe'yi kadrosuna katan ve halihazırda Arda Güler, Jude Bellingham ve Vinicius JR. gibi yıldızları kadrosuna bulunduran Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin de Haaland'ı takımda görmek istediği belirtildi.

İtalyan teknik direktörün elindeki yıldızlarla birlikte Madrid ekibiyle görkemli bir hücum hattına kavuşmanın hayalini kurduğu belirtildi.

City'de 98 maçta 90 gol

Manchester City ile iki Premier Lig ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu elde etmeyi başaran Erling Haaland, 98 maçta 90 gol ve 15 asistlik etkileyici bir istatistiğe ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler