Erling Haaland sessizliğini bozdu: "Pişman değilim"

09.10.2024 - 20:18 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 20:31

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City evinde karşılaştığı Arsenal ile 2-2 berabere kalmıştı. Maçın bitiş düdüğünün çalması ile Arsenal yıldızı Gabriel'in kafasına top atan Erling Haaland konu hakkında konuştu.

Erling Haaland sessizliğini bozdu: "Pişman değilim"

AJANSSPOR - HABER

Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland, Premier Lig'in 5. haftasındaki Arsenal maçının ardından Gabriel Jesus'a ettiği hakaretler nedeniyle tepki çekmişti. Haaland konu hakkındaki sessizliğini bozdu.

Haaland'dan tepki çeken sözler

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City evinde karşılaştığı Arsenal ile 2-2 berabere kaldı. City'nin 90+8'deki golünün ardından maçın bitiş düdüğünün çalması ise Erling Haaland aldığı topu Arsenal yıldızı Gabriel'in kafasına attı. Karşılaşma sonrasında sinirini kontrol edemeyen Erling Haaland, Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'ya dokundu. Halaand, Arsenal oyuncusu Gabriel Jesus ile de tartıştı. Mikel Arteta'nın yanına giden Erling Haaland'ın teknik direktörün omzuna dokunarak 'Mütevazı kal' dediği görüldü. İngiltere medyasında tepki çeken hareketin ardından ise Arteta sakince Haaland'ın yanından ayrıldı.

"Seni aptal palyaço!"

Arsenal oyuncusu Gabriel Jesus ise Erling Haaland'ın teknik direktörüne yaptığı hareketin ardından Norveçli futbolcuya neden böyle bir şey yaptığını sordu. Haaland ise Jesus'a "Neden bahsediyorsun? Ben saçma sapan bir şey konuşmuyordum, soytarı!" dedi. Gabriel Jesus ise Erling Haaland'a "Bana dokunma" dedi. Haaland ise rakibine küfrederek, "Seni aptal palyaço!" dedi. İki oyuncu arasında tansiyonun yükselmesi ile Manchester City'den Jack Grealish ise iki oyuncunun arasına girdi ve ikiliyi sakinleştirdi.

İlgini Çekebilir
Erling Haaland'dan rakibine tepki çeken sözler: Aptal palyaço!
Habere Git

Haaland yaşananlardan pişman mı?

Erling Haaland ise yeni açıklamalarında Arsenal maçında yaşananlardan bahsetti. Joe Bray için açıklamalarda bulunan Haaland gol sonrası yaşanan karmaşadan pişman olup olmadığı sorusuna, "Hayatta pek çok şeyden pişman değilim" diyerek yanıt verdi ve "Oyunun anın heyecanıyla bazı şeyler oldu. Sahada olan, sahada kalır. Durum bu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler