Erling Haaland'dan rakibine tepki çeken sözler: Aptal palyaço!

24.09.2024 - 09:13 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 09:33

Premier Lig ekibi Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland, Arsenal maçının ardından Gabriel Jesus'a ettiği hakaretler nedeniyle tepki çekti.

Erling Haaland'dan rakibine tepki çeken sözler: Aptal palyaço!

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City evinde karşılaştığı Arsenal ile 2-2 berabere kaldı. City'nin 90+8'deki golünün ardından maçın bitiş düdüğünün çalması ise Erling Haaland aldığı topu Arsenal yıldızı Gabriel'in kafasına attı.

Haaland öfkesini kontrol edemedi

Karşılaşma sonrasında sinirini kontrol edemeyen Erling Haaland, Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'ya dokundu. Halaand, Arsenal oyuncusu Gabriel Jesus ile de tartıştı.

Haaland'dan Arteta'ya tepki çeken sözler

Mikel Arteta'nın yanına giden Erling Haaland'ın teknik direktörün omzuna dokunarak 'Mütevazı kal' dediği görüldü. İngiltere medyasında tepki çeken hareketin ardından ise Arteta sakince Haaland'ın yanından ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Arsenal'in efsane isminden Haaland'a tepki: "Korkakça!"
Habere Git

Jesus, Haaland'a tepki gösterdi

Arsenal oyuncusu Gabriel Jesus ise Erling Haaland'ın teknik direktörüne yaptığı hareketin ardından Norveçli futbolcuya neden böyle bir şey yaptığını sordu. Haaland ise Jesus'a "Neden bahsediyorsun? Ben saçma sapan bir şey konuşmuyordum, soytarı!" dedi.

"Seni aptal palyaço!"

Gabriel Jesus ise Erling Haaland'a "Bana dokunma" dedi. Haaland ise rakibine küfrederek, "Seni aptal palyaço!" dedi. İki oyuncu arasında tansiyonun yükselmesi ile Manchester City'den Jack Grealish ise iki oyuncunun arasına girdi ve ikiliyi sakinleştirdi.

Haaland, Ronaldo'nun rekorunu egale etti

Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland, 105. maçta 100 kez fileleri havalandırdı. Haaland performansı ile Cristiano Ronaldo'nun kulüpte en hızlı 100 gol atma rekorunu egale etmiş oldu.

İlgini Çekebilir
Barcelona'dan Erling Haaland kararı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler