Erman Toroğlu açıkladı: 'Fatih Terim...'

01.12.2017 - 21:54 | Son Güncellenme: 01.12.2017 - 21:54

Erman Toroğlu açıkladı: 'Fatih Terim...'

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçla ilgili olarak Erman Toroğlu’ndan çarpıcı yorumlar geldi. Spor yazarı ve yorumcusu Toroğlu, devre arasında maça dair görüşlerini paylaştı. Ünlü spor yorumcusu, hakem Fırat Aydınus’un verdiği kararları da değerlendirdi.

Erman Toroğlu’nun yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şöyle:

Galatasaray'da Gomis çok yalnız kalıyor...

İlk defa Galatasaray’ı ve Tudor’u bu kadar ciddi oynarken gördüm. Maçtan evvel kaç kişi oynayacaklar diye çok konuşuldu. İlk yarıda Galatasaray macerayı bırakmış. Saçma sapan işler yok. Beşiktaş’a karşı nasıl oynanması gerekirse öyle oynuyor. Oynuyor da Gomis çok yalnız kalıyor. Bisiklete binerken ciklet çiğneyemiyor. Galatasaray Rodrigues ile iyi toplar soktu. Gomis’in arkasından gelen yok. Beşiktaş da iyi işler yapıyor. Tam bir taktik savaşı. Eğer oyuncu eksilmezse maç iki tarafa da dönebilir. Ben bu maçta gol olur diyordum ama iki taraf da çok ciddi oynuyor.

İlk yarıdaki Fırat Aydınus, pozisyonlara inanmadı

İlk yarıdaki Fırat Aydınus, pozisyonlara inanmadı. Gökhan’ın ve Belhanda’nın bir de Oğuzhan pozisyonu var. Hakem inanmadı ve vermedi. 2 kart kullandı. Bence kart doğruydu. Topa vurmayacak Feghouli. Öyle aptalca kart yememek lazım. Öyle kartlar böyle maçlarda alınmamalı. Gomis ile Tolgay arasında bir pozisyon var. Ben olsam göstermem ama gösteriyor. Ona verdi, ona vermedi oluyor. Gomis’in pozisyonu enteresan. Herkes o pozisyona yorum yapacak. Ben de ne diyeceğimi maç sonunda söylerim.

Talisca'nın yedek kalması doğru hamle değil

Galatasaray rakibine geniş alan bırakmıyor. Cenk 1 tane pozisyon yakaladı. Öyle pozisyon bir daha yakalayamadılar. Talisca’nın yedek kalması, Oğuzhan’ın oynaması bence halen doğru hamle gibi görünmüyor. Topa Beşiktaş’ta ilk yarı kim vurdu? Kimseyi gördünüz mü? Galatasaray bir ders almış. Galatasaraylılar iyi kapandılar. Beşiktaş 70’e kadar gol atıp rahatlayamazsa bu sefer sarı-kırmızılılar başka işler yapmaya başlar.

Maçta kalite yoktu!

Maçta kalite var mı? Kalite yoktu. İki taraf da çok top kaybediyor. Beşiktaş’ın top kaybetmesine şaşırıyorum. Bazen Galatasaraylılar fazla ukalalık yapıp yan top falan yapıyorlar. Gereksiz riskli işler de yapabiliyorlar. Topa sıkıştıklarında vuruyorlar. Ayağa top yaptığında Beşiktaş’ın arka tarafında da pozisyon bulabiliyorlar. İstenilen Beşiktaş mı? Değil. Beşiktaş’ı daha farklı beklerdim.

Beşiktaş bu akşam hakemi de kurtardı

İşler zorlaştı Galatasaray için. Bugünkü maç 0-0 bitseydi? Beşiktaş bu akşam hakem Fırat Aydınus'u  kurtardı.  Nur Çebi iyi almış o kopyayı. Yoksa hakem paramparça olmuştu.

Arda'yı Şenol Güneş ister mi?

Fenerbahçe galip gelirse Başakşehi'in şampiyonlukta şansı çok az...

Galatasaray seyircisi Tudor'u reddeder

Dursun Özbek inanılmaz kızmış. Tudor'u artık Galatasaray seyircisi reddeder.  6-0 falan olsaydı Galatasaray için daha iyi olurdu, Tudor'dan hemen kurtulurdu.

Şimdi bir de Galatasaray Akhisar ile oynayacak. Okan Buruk alkışlanır. 

Başakşehir'in Osmanlıspor maçına iddiaya girelim mi? Ben girerim. 

Şu anda çare Fatih Terim

Şu anda çare Fatih Terim. Bu akşam Tudor ile konuşur mu Galatasaray başkanı yoksa yöneticilerle oturur konuşur mu? 

Bu sene Beşiktaş'ın en yi transferi Tosic. Şimdi Vida'yı alırsalar Tosic ne olacak? Hakkaten çok iyi oynuyor. Pepe ile çok iyi uyuştular. Pepe bugün Gomis'in arkasından çıktı geldi aldı döndü, çabuk oyuncu. 

Galatasaray çok dağıldı ve Babel sahneye çıktı. Muslera o hatayı yapmasa 60'a kadar götürse her şey olurdu. O golden sonra Galatasaray dağıldı ama çabuk dağılmaması gerekiyordu. Şimdi bütün ihale Muslera'ya yıkabilir. Oraya geldik. Taffarel'den sonra Muslera çok geriledi. 

Beşiktaş, Talisca ve Negredo'ya dönerse...

Üç puanlık maçlarda her şey olur. Galatasaray için bir puan kötü olmaz. Talisca, Negredo'ya dönerse Beşiktaş'ın orta alanı nasıl olur. Galatasaray öyle bir adam oyuna alır ki Beşiktaş savunma arkasına sarkabilir. Bu oyuncu Yasin. 60'tan sonra silahlar çekilir. Tudor şu anda takıma dokunmaz. O ilk hamleyi Şenol hoca yapacak. Kenarda Talisca, Negredo var. Negredo hava hakimiyeti olan bir oyuncu. Çift santrfora döner mi bakacağız. Önce Şenol Hoca hamle yapacak.

Böyle giderse Galatasaray'ın şampiyonluğu...

Kalan maçlarda Tudor'dan ümidin olur mu? Şu anda bir şeyler yapabilirsen Ocak ayı içinde bir şeyler yapailirsin. Galatasaray'ın hala şampiyonlukta iddiası var ve hala kafada. Ama böyle giderse kalmayacak. 

Sen bu olayı Tudor ile halledemezsin. Tudor Galatasaray'ı bilmiyor, ne olacağını biliyor, içini dışını bilmiyor. Fatih bunların hepsini biliyor. Tudor 3 maç kalsın belki lider bitiririz ayrı olay. Fatih hoca ile de konuşuruz hangi oyuncuları getiririz onu da konuşuruz. Bence Fatih kalsaydı belki Rusya'ya giderdik. Ampute milli takımının altında A milli futbol takımımın hepsi ezildi. 

Gökhan Gönül'ün yaptığı müdahale penaltı

Gökhan Gönül'ün Feghouli'nin topunu kestiği pozisyonda karar penaltı. Kolunu o pozisyonda çekebilir mi? çekebilir. Hakem penaltı verse kimse bir şey diyemez. 

Belhanda'nın eline çarpmadı...

Gökhan Gönül'ün ceza sahası içinde yaptığı ortada top Belhanda'nın kesinlikle eline çarpmadı. Hakemin kararı doğru.

Oğuzhan'ın Galatasaray ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon net penaltı. 

Gomis'in Tolgay Arslan ile girdiği ikili mücadelede bir şey yok. 

Senin için hazırladığımız haberler