Erman Toroğlu: 'Başakşehir zaten şampiyon olursa öteki takımların işi çok zor olur...'

12.08.2018 - 21:37 | Son Güncellenme: 13.08.2018 - 00:37

A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu Beşiktaş - Akhisarspor maçını değerlendirdi. Spor Toto Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin ilk haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Akhisarspor karşı karşıya geldi. Peki, Erman Toroğlu BJK Akhisarspor maçı için ne dedi? İşte detaylar...

Erman Toroğlu: 'Başakşehir zaten şampiyon olursa öteki takımların işi çok zor olur...'

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Akhisarspor maçını değerlendirdi. Erman Toroğlu'nun çarpıcı açıklamaları şu şekilde

"En kontrollü ve ne yaptığını bilen ekip Beşiktaş"

"Beşiktaş bu tip kapanan takıma karşı ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Kenarları iyi kullandılar ve sabırlı oynadılar. Savunmada da pozisyon vermediler"

"Üç takımı da seyrettim. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş hepsini izledim hatta Başakşehir de iyi görüntü verdi. Bu üç takım arasında en kontrollü ve ne yaptığını bilen ekip Beşiktaş"

"Akhisarspor Okan Buruk döneminde böyle oynamıyordu"

"Akhisarspor Okan Buruk döneminde böyle oynamıyordu. Bir tık gerideler. Şu an Akhisarspor'un durumu geçen sezondan geride bunu TFF Süper Kupa maçında da söyledim"

"Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu Medel"

"Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu Medel bana göre. Larin kumaşı iyi gözüküyor, Negredo mesela iyi oyuncu Galatasaray ya da Fenerbahçe'de olsa farklı olabilir ama Şenol Güneş ile anlaşamadı"

"Fatih Terim'in dediği doğru. Beşiktaş'ın elinde 5 tane golcü var. Birbirimizden faydalanalım diyor ben öyle anladım ve fazla olan bölgelerden oyuncu alınsın bence de"

'Necip bana göre stoper oynayamaz'

"Beşiktaş'ın attığı ilk gol. Bir korner topu Pepe orada kalıyor ve gol atıyor. Beşiktaş takımında bu 12 kornerden kafa vuracak kimler var? Pepe var başka yok. Beşiktaş bir şeye karar verecek. Santrfor'un istediği gibi yok. Talisca gibi bir oyuncusu yok. Beşiktaş'ta bu kadar santrfor var ama hala istiyor. Teknik adam bunu diyebilir"

"Necip bana göre stoper oynayamaz. 10 numara yedek oyuncu olur. Son adam olarak hiç oynatmayacaksın."

"Herkesi yanıltan Galatasaray oldu"

"Herkesi yanıltan Galatasaray oldu. Galatasaray kötü Akhisarspor kupayı kazandı. Aslında bu takım geçen seneye göre geride. Şimdi de aynı oyunu oynadılar"

"Şenol Güneş kulüp çalışanlara cebinden 350 lira ile 400 bin lira arası para verdi mi?"

"Şenol Gneş kulüp çalışanlara cebinden 350 lira ile 400 bin lira arası para verdi mi? Önemli bir olay. Bunu duydum haber kaynağımında çok kuvvetli olduğunu biliyorum"

"Eğer bu noktada ise Beşiktaş enteresan durumda demektir. Çıkıp başkan hşkaye anlatmasın"

"Bir başkan iki sene şampiyon olduktan sonra bunları söylerse kabulum ama 4.sırada kaldıktan sonra bunları söylersen olmaz"

"Atarsın seyirci üçlük çektirir. Şimdi gövde gösterisi neden içeri girmiyor Şenol Güneş"

"Tartışılır bir pozisyonda gol oldu. Hakem VAR ile konuştu golü verdi. Almanya'dan bir seyirci bizi seyrediyor. Dünya Kupası'nda aynı pozisyon oldu hakem izledi öyle karar verdi bizde neden izlemiyor dedi"

"Ofsayt ya da değilse hakeme elektronik olarak denebiliyor. Üç boyutlu yakalıyorlar ve veriyorlar. Fakat elle oynama var, işte faul var vs  ise orada VAR hakemi ikaz ediyorsa orta hakem gidip izlemiyorsa yandı"

"Bu sene Beşiktaş takımında Talisca yok. Şenol Güneş'in yükü dağıtması lazım. Quaresma oynadığı zaman geri gelmiyor keza Babel gelmiyor. Rakip takım biraz akıllı oynarsa ne olacak. Akhisarspor bizi Galatasaray maçında aldattı ve Galatasaray'ın kötü oyuncu aldatıcı oldu"

"Beşiktaş futbolculara veririrken Euro veriyor da çok önemli satış yaptı takım. Bu satışları da Euro üzerinden yaptı. Bunun altını çizelim. İlk yarıyı Fikret Orman 3-0 galip bitirdi. İkinci yarıya bakacağız. Şenol hoca sürekli döndürdü. "

"Başakşehir zaten şampiyon olursa öteki takımların işi çok zor olur"

"Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş şunları konuşuyorsa sıkıntılar var diyoruz ama Başakşehir 3-4 senedir aynı şekilde gidiyor. Açılmadan gidiyorlar. İyi bir takım kurdular ve eksiği alıyorlar. Hem oynayacak oyuncu alıyorlar, hem de oynayabilecek oyuncu alıyorlar. Böyle giderse doğru işler yapıyor Başakşehir ve VAR yanında olur. Başakşehir zaten şampiyon olursa öteki takımların işi çok zor olur. Hele üst üste iki sezon Başakşehir Şampiyonlar Ligi'ne katılıp imkan yakarlarsa çok zor olur"

Senin için hazırladığımız haberler