Erman Toroğlu: ''Belhanda'nın aklında bir şeyler var, herhalde parasını ödenmiyor''

01.09.2018 - 22:45 | Son Güncellenme: 02.09.2018 - 01:45

Erman Toroğlu: ''Belhanda'nın aklında bir şeyler var, herhalde parasını ödenmiyor''

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında oynanan ve Trabzonspor'un Galatasaray karşısında 4-0 kazandığı mücadeleyi değerlendirdi.

Toroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Galatasaray’ın çok büyük paralar ile aldığı, uzun zamandır bir halt oynamayan bir adam yardım edince(Belhanda) olay bu hale gelmiş. Belhanda öyle bir basma yapıyorki, kırmızı kartla Fırat Aydınus atıyor. Beşiktaş maçında Uktu’yu neden atamadılar? Bunlar hep aynı hakem grubu. Fırat atmasa bile VAR’ın durdurup atması gerekiyor. Geçen hafta Bülent Yıldırım’ın ekran başında sağı solu oynadı, atamadı.

Fenerbahçe 2-3 mağlup, Galatasaray 3-0 geride, bunlar keyif. Bunlar Türk futbolunun kurtuluşu. Yıllarca Fenerbahçe’ye Galatasaray’a hep çalışıldı.  Şimdi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray çalışmak zorunda.

 

Belhanda ancak şike yapsa öyle bir hareket yapardı. Böyle bir şey olur mu? Sen Galatasaray’a büyük paralarla gelen oyunu çevirecek adamdır.  Fatih Terim seni takımın beyni olarak çıkarıyor, ama Belhanda’da beyin yok. Bir futbolcu öyle atılır mı?

Belhanda’nın bu atılmasında ben takım disiplinine bakarım. Fatih Terim bu disiplini sağlayacak kişi. Belanda’ya sahip çıkmaya devam etsin, alsın eve götürsün..

Beşiktaş maçında Utku’nun kaleciye yaptığı bir pozisyon vardı. MHK bariz gol şansı değil kararına varmış. Heralde bu atıldı, atılmasa ne olurdu diye konuşmaya da gerek yok. Artık ben şaşırıyorum. Bunun denildiği bir ülkede nasıl tartışılır?

Geçen hafta Galatasaray 6 değil 4-0 kazandı, bir gol ofsayt bir gol faul. Fatih Terim’in ne yaptığı değil, Ünal Karaman’ın ne oynattığı önemli. Rodallega diye bir adam var. Trabzonspor’da dikiş tutturamadı. Bence Trabzonspor’un terzilerinde bir hata var. Burak iyi bir oyuncu ama Rodallega’dan faydalanacaksın.

Belhanda bugün atıldı. Fas Milli Takımı oyuncusu..Dünya Kupası’nda böyle bir pozisyondan atılır mıydı? Atılmazdı..Bunun kafasında bir şey var, teknik adam da buna sahip çıkıyor. Parasını alamıyor, Fatih Terim’de bu yüzden oynatıyor olabilir. Bunun arkasında bir sakatlık var.

Senin için hazırladığımız haberler