Erman Toroğlu: Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki gerginliğin bir numaralı sebebi teknik adamlar

03.03.2018 - 12:55 | Son Güncellenme: 03.03.2018 - 12:55

Erman Toroğlu: Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki gerginliğin bir numaralı sebebi teknik adamlar

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Toroğlu, Karabükspor ile Galatasaray arasında oynanan maçı değerlendirdi. Toroğlu’nun A Spor’da yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Farklı galibiyet için ne dedi?

Zavallı kaleci Çağlar… Yapacak bir şeyi yok. İkinci yarı başlarken ikinci oyuncu değişikliğini yapıp, herhangi bir sakatlığa karşı, 75’te 3.oyuncu değişikliği yapacaksın.

TFF'ye eleştiri

Şampiyonlar Ligi kaliteli bir lig deniyor. Karabükspor da ligden düşmüş bir takım. Peki, bu duruma takım gelirken neden önlem alınmadı? TFF bu tip takımlara neden önlem almıyor. Ligin başındaki Karabük’e bak, bir de şimdikine. Bunlar futbolun marka  değerini düşürüyor. Federasyonlar bunun önlemini alsalar… Bundan sonra kimle oynarsa oynasın bu iş böyle olur. Bu hale gelmelerine tesadüf değil.

"Haksız rekabet"

Ben de Gomis olsam oyuna devam etmek isterim. Gol atabildiğim kadar atarım. Tarihte 10’lık maç var. Sen de 11 yap. At bu kadar gol ve rekor kır. Averajını yükselt. Haksız rekabet. Bu Karabük kimden puan alacak?

Nagatomo'ya övgü

Belhanda, Fatih Terim’den sonra şekle girmeye başladı. Biraz koşar ve mücadele ederse faydalı bir adam. Japon sol beki de çok beğeniyorum. 80 senelik Galatasaraylı gibi oynuyor. Ne futbolcularla ne hakemle dalaşıyor. Oynuyor, çekiyor gidiyor. Ne güzel.

Ev sahibi takımın taraftarları stadı terk etti

Karabük taraftarlarının maçı terk etmesi yanlış. Galatasaray buraya belki 4-5 sene gelmeyecek. O zaman seyret, Galatasaray gelmiş. Ne kadar yanlış bir mantık. Takımı bu hale getiren yöneticiler neredeler?

Maç sonu açıklamaları...

"Karabüksporlu yöneticiler devre arasında 12-13 tane oyuncu giderken neden ortalarsa yoktu? Galatasaraylıların aklına şu gelmiş olur mu acaba rakibi olan takımlardan prim mi geldi? "

'Bu Karabükspor takımına trilyon verseler oyuncular bir şey yapamaz'

"Karabükspor takımına trilyon verseler oyuncular bir şey yapamaz. Güçleri yok. Galatasaray açısından bakarsak tek sorun ağır zemin var, sakatlık riski olurdu"

'Gomis'in en çok sevdiğim özelliği...'

"Gomis'i ilk hafta seyretmiştim ve farklı bir adam demiştim. En çok sevdiğim özelliği ahlaklı olması. Kendini yere atmıyor. Böyle oyuncuya hakemlik yapmak çok kolay. Çok iyi bir oyuncu"

"Tudor çok ilginç bir adamdı. Trabzonspor maçında bu Gomis'i çıkardı. Başakşehir maçında 3'lü çıktı vs. neler yaptı. Allah razı olsun Tudor'dan lig heyecanlı oldu sayesinde'

Hafta içi oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi hakkında...

"Almanya'da bir tane araba gördünüz mü lastiği kaldırıma çıkmış park eden araba. Amerika'da bir arkadaşım vardı aynı durum oldu sen dedi bunu yapamazsın. Oradaki adamlar akılsız mı? Akıllı ama cezalar fazla. Cezalar yüksek olacak ki yapmayacaklar. Caner'e bir ceza çıktı bak ne oldu! "

'Quaresma'nın durumunda tahrik var'

"Quaresma'nın durumunda tahrikte var. Bana göre Quaresma'nın pozisyonunda Josef atılmalıydı ayrıca Beşiktaş'ın bir penaltısını vermedi. Kesin penaltıyı vermedi. "

"Ben mecbur değilim. Maçın altına odun atan oyuncuyu takip etmek zorunda değilim. Bunlardan iki tanesini kıstıracaksın atacaksın"

'Quaresma'nın pozisyonu yedek kulübesi tarafında olsa 4-5 oyuncu daha giderdi'

"Sen doğru karar ver maç devam eder. Sen eğer eyyam yaparsan 88.dakikada bir olay olur ondan sonra maç üzerine yıkılır"

"Quaresma'nın pozisyonu yedek kulübesi tarafında olsa 4-5 oyuncu daha giderdi. Bana göre Beşiktaş tribünü orada çok iyi durdu"

'Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki gerginliğin bir numaralı sebebi teknik adamlar'

"Bana göre Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki gerginliğin bir numaralı sebebi teknik adamlar. Hiç konuşmuyoruz diyorlar herşeyi söylüyorlar"

'Tahkim için şöyle bir kural getirmek lazım. Kendine güveniyorsan...'

"Bana göre Tahkim için şöyle bir kural getirmek lazım. Kendine güveniyorsan düşebilir ama baktığımızda eksik varsa ceza yükselebilir. Hadi yapın bakalım. Tahkim hep düşüyor hiç çıkarmadı"

"Beşiktaş'ın açıklamasında bir cümle var. Quaresma fazla ceza alır diye Türk futbolu batacak hali yok"

Karabükspor-Galatasaray maçında tartışmalı pozisyon

"Fernando'nun rakip oyuncuya müdaelesini dirsek olarak algılasa kırmızı kart görür. Bana göre Fernando göstere göstere vuruyor kırmızıya yakın. Böyle hareketleri yapmayacak"

"Gomis neden bu hareketleri yapmıyor? Ben söyleyeyim Gomis güçlü olduğu için bunları yapmıyor"

Senin için hazırladığımız haberler